13.3.2017

Vapaalla

Pitkästä aikaa reaaliajassa blogin puolella. Lensimme Suomeen torstaina ja siitä asti on tietokone pysynyt melkein kokonaan kiinni. Ajastin muutamia postauksia valmiiksi tänne etukäteen, mutta viikonloppu meni Varkaudessa perheen kanssa täysin vapaata viettäen. Torstai, perjantai ja eilinen tosin meni suurimmaksi osaksi matkustaessa, mutta oli kyllä pitkän matkan arvoista taas nähdä kaikkia.

Tänään puolestaan jännitetään rakenneultraa!! Niin ihanaa päästä näkemään maha-asukki ja tietysti toivottavasti myös kuulla ultrassa, että kaikki on hyvin. Loppuviikon suunnitelmat ovat vielä vähän avoinna, mutta näillä näkymin olen Suomessa taas jo ensi viikolla. To do lista on ehtinyt kasvaa pitkäksi, joten pitäisi saada taas rytmistä pian kiinni. Nyt vaan tuntuu, että jännittää (hyvällä) ultraa niin paljon, ettei oikein saa ajatuksia muualle.. :)

Mutta kuullaan taas pian ja nyt toivottelen aurinkoista uutta viikkoa kaikille. ♥

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jenni S. / big mamas home
  13.3.2017 at 14:45

  Oi, rakenneultra! <3 Muistan omani ja sen, miten mieheni tuuletti vieressä, kun kätilö kertoi, että meille tulee tyttö. Olimme lyöneet vetoa vauvan sukupuolesta ja tällä äidillä arvailut menivät aivan päin honkia. :D Nyt kyseinen pikkutyttö juoksee meitä karkuun pihamaalla ja nauraa kiljumalla.

  • Reply
   Mona
   14.3.2017 at 19:31

   Rakenneultra meni ihan mielettömän hyvin, hoitaja oli niin ihana <3 Paras puolen tunnin lyhytelokuva ikinä :'D
   Ja voi että :') Odotan kyllä niin kovin, että saadaan myös meidän pieni mytty maailmaan :) <3
   Kiitos Jenni hymyn huulille nostavasta kommentistasi <3 :)

 • Reply
  alli
  14.3.2017 at 14:29

  Moi Mona!
  Onko sulla vinkkejä alkuraskauden aikana lentämiseen?
  Itse olen viikolla 7+ kun lennän ja jännittää jos jotakin käy!

  • Reply
   Mona
   14.3.2017 at 19:40

   Moikka Alli <3 Olen lentänyt heti raskauden aivan alusta asti jo monta kertaa ja joka kerta on mennyt tosi hyvin. Toki tuo meidän matka krakova-suomi on lyhyt (n. 2h), joten en osaa sanoa miten menisi pitkä lento esim Aasiaan.. Mutta tuossa 7+ viikoilla en sinuna murehtisi lainkaan. Ainut mikä voi haitata on paha olo, joten ehkäpä kannattaa pyytää vaikka istumapaikka läheltä vessaa. Rentouttava musiikki/meditointi pätkät voi myös olla hyvä idea, jolloin saat mielen rentoutumaan lennolla. Tukisukat on myös hyvä juttu! :) Mulla oli siinä alkuraskaudessa sellainen sea band pahoinvointiranneke ja painelin muutenkin tuota akupistettä lennolla niin se kyllä auttoi paljon. Paljon pahempi olo tuli itseasiassa autossa. Muista juoda vaan paljon vettä ja syödä hyvin! :) Tsemppi, lento menee varmasti hyvin!! :)

 • Reply
  jutta
  15.3.2017 at 10:59

  Hei. Meinaatko tehdä vaunuista jotain postausta? Mitä ootte miettinyt ja miksi? Päädyittekö johonkin vauvavakutukseen?
  Kyselen ku meillä taitaa olla lähekkäin LA, meillä ensiviikolla rakenneultra jota jännityksellä odotetaan. :D
  Mukava että ultrassa kaikki hyvin. :)

  • Reply
   Mona
   15.3.2017 at 14:23

   Moi Jutta :) Ehdottomasti tällaista tulossa blogiin! :) Vielä ei olla kovinkaan tarkkaan mietitty, koska kaikki isot käytännön järjestelyt vielä kesken niin pahasti. Mutta kunhan tästä päästään vähän tasapainoisempaan arkeen niin aloitetaan tarkemmin nuo vauvatarvikkeiden pohdinnat:) Jonkun verran olen jo kysellyt vinkkejä ystäviltä ja perheenjäseniltä, joille hommat jo tuttuja, mutta huh onhan tuo aikamoinen vaihtoehtojen meri näiden tarvikkeiden kanssa :D Plus itse arvostan yksinkertaisuutta ja käytännöllisyyttä kaikessa, joten sekin vielä, että mikä sitten on oikeasti tarpeellista ja mikä ei…
   Ja oiii ihanaa ultraa myös teille <3 <3 :) Sitä elokuvaa katselee kyllä niin mielellään :')
   Vauvavakuutuksessa päädyttiin loppujen lopuksi OP-Pohjolaan!! :) Itseasiassa heidän vakuutusta saa hakea nyt vasta rakenneultran jälkeen. Tänä vuonna heillä tosi hyvät edut, joten ainakin näin alkuun voin suositella ja täällä kyllä moni myös kehui Pohjolan palveluja. Tosin uskon aika vahvasti siihen, että yritys kuin yritys Suuomessa on aika kohdillaan ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *