14.3.2017

Luonnonmukaiset deodorantit

Olen muutamaan kertaan maininnut täällä blogissa, että olen todella kranttu mitä tulee deodorantteihin. Suihkutettavat dödöt saavat kainalot tuleen ja myös moni tavallinen roll on tekee herkästä kainalon ihosta korppua. Nivean perus deodorantit ovat olleet suosikkejani jo vuosia ja ne ovat pitäneet kainalon ihon pehmeänä. Edelleen Niveaa löytyy aina kaapista, siihen voin luottaa kaikissa tilanteissa. Nyt raskaana ollessa olen kuitenkin pyrkinyt ottamaan tarkemmin huomioon kosmetiikan käyttöä ja välttänyt turhia kemikaaleja. Valitettavasti tuossa rakastamassani Nivean deodorantissa on alumiinia, eikä se ole hyväksi keholle.  Edelleenkin menen suht rennolla otteella en siis ota suurta stressiä siitä, että aivan kaiken pitäisi olla 100% luomua, mutta koska olen aina ollut kiinnostunut luonnonmukaisesta kosmetiikasta, pyrin nyt tietysti raskaana ollessa vaihtamaan käytössä olleita tuotteita mahdollisimman puhtaisiin luonnonmukaisiin vaihtoehtoihin.

Sain ihanalta Ekovistan Ilonalta testiin muutaman luonnonmukaisen deodorantin ja olen nyt jo tovin ehtinyt näitä testailemaan.

Luonnonmukaiset deodorantit @ekovista.fi

Acorelle & Schmidt’s

Molemmat osoittautuivat todella positiivisiksi yllätyksiksi. Olen muutamia luonnollisia deodorantteja jo testaillut ja ne ovat olleet lähinnä kategoriaa ok, ihan jees. Mikään ei kuitenkaan ole vielä tähän asti ollut oikeasti huippu hyvä. Nämä pääsi molemmat tosi hyvien kategoriaan ja erityisesti tuo Acorellen dödö sopi minun kainaloilleni. Schmidt’s merkin dödö puolestaan saa IHANASTA tuoksusta ja koostumuksesta isosti plussaa. Se kuitenkin tahrasi ikävästi mustan paidan, joten siitä pientä miinusta. Acorelle puolestaan ei ole jättänyt tahroja vaatteisiin. Sanoisin siis, että Schmidt’s sopii silloin, kun päällä on jotain väljempää vaatetta ja Acorelle puolestaan milloin vain. Molemmat jätti kainalon ihon pehmeäksi eivätkä ärsyttäneet herkkää ihoa lainkaan. Kumpikin piti myös omalla kohdallani loistavasti hien hajun poissa. Täältä lähtee siis suositus molemmille dödöille.

Kannattaa muuten kurkata ihanan Erikan blogista hänen suosikkinsa luomudödöjen joukosta. Myös Katja Kokon blogista löytyy monta hyvää vinkkiä näiden luonnonmukaisten dödöjen maailmasta! :)

Onko siellä muita, jotka ovat vaihtaneet luonnonmukaisten dödöjen puolelle ja jos niin miltä merkiltä löytyy teidän suosikkeja?

Biodellyn sivuilla on paljon eri vaihtoehtoja myynnissä, kannattaa kurkata heidän valikoima täältä.

* tuotteet saatu testiin

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Erica
  14.3.2017 at 07:42

  Tuo samainen Schmidt’sin dödö on ihan suosikkini! Olen kokeillut varmaan paria kymmentä ekodödöä ja tuo on ENSIMMÄINEN joka on minulla toiminut ja vieläpä ihan loistavasti. Testattu jopa Afrikan 40 asteessa – hyvin meni ;)

  • Reply
   Mona
   14.3.2017 at 19:34

   Se on kyllä aivan ihana ja vitsit tuo tuoksu on tosi mahtava :) Ja jes, mahtavaa että tämä läpäissyt myös rankemman seulan kunnon lämpötiloissa! :D

 • Reply
  Ulpu
  14.3.2017 at 09:15

  Olen käyttänyt jo vuosia Foreverin Aloe Ever-Shield dödöä.
  Vaati muutaman viikon totuttelua. Nyt tykkään.

  • Reply
   Mona
   14.3.2017 at 19:35

   Loistavaa! :)

 • Reply
  Löytöretkeilijä
  14.3.2017 at 12:25

  Oi että, luonnonmukaiset deodorantit kiinnostaa itseä tosi paljon, ja tällaiset arvostelut blogeissa on aina tervetulleita, kun itse etsii toimivia (kaikkihan luonnonmukaiset deodorantit ei valitettavasti kestä kovaa urheilua…) Kiitos vinkistä! :)

  • Reply
   Mona
   14.3.2017 at 19:35

   Tosi kiva kuulla, että tämä tuli oikeaan saumaan! :)

 • Reply
  Jonna
  14.3.2017 at 15:44

  Harmi, ettei Nivea ilmeisesti vieläkään myy Suomessa alumiinittomia dödöjään. Asun itse Saksassa ja täältä löytyy Nivean valikoimasta muutama alumiiniton versio ja oon tykänny kovasti! :)

  • Reply
   Mona
   14.3.2017 at 19:41

   Eikä?! No toivottavasti tulisi muuallekin myyntiin. Pitääkin katsoa tarkemmin Krakovassa olisiko siellä noita.. Hieno juttu, että Niveakin laajentanut valikoimaa. Heillä on kuitenkin tosi paljon hyviä tuotteita :)

   • Reply
    Jonna
    14.3.2017 at 23:35

    Joo, täällä on mun mielestä tosi hyvä valikoima peruskosmen puolella alumiinittomista dödöistä (nivea, garnier + muut) mistä ei tarvii maksaa edes paljoa :) kannattaa tsekata jos Krakovassa ois yhtä hyvä tarjonta ;) En tiiä miks Suomi on niin jäljessä tässä asiassa… :(

 • Reply
  Kata
  14.3.2017 at 19:15

  Ma olen kokeillut monet dodot lapi kun joitakin vuosia sitten lopetin sellaisten dodojen kayton jotka sisaltavat alumiinia. Vaihtelen joka purkin jalkeen uuteen kun tuntuu etta ne menettavat voimansa jos kaytan samoja kuukausitolkulla. Alumiinittomia oudun pari kertaa paivassa lisaamaan, varsinkin jos olen toissa ja hermoilen :), mutta mieluummin olen talla myrkyttomalla linjalla. En anna alumiinin koskea ruokaani ruoanlaitossa joten en myoskaan halua sita kehoni herkille osa-alueille. Talla hetkella kaytossa Tom’s joka on suosikkini, samoin Kiss my Face on hyva. Ja ai niin, Suomessa kun olen kaymassa niin vanhempien vierashuoneesta loytyy mulle Madaran dodo joka toimii mulla myos!

  • Reply
   Mona
   14.3.2017 at 19:49

   Hei tuo on muuten ihan totta! Jos jännittää/hermoilee niin ei kyllä pidä mikään dödö kovin hyvin :O
   Pitää laittaa muistiin nämä sun vinkit, josko tulisi joskus vastaan! :)

  • Reply
   Jonna
   15.3.2017 at 18:28

   Mahtavaa! Täytyypä jakaa tämä vinkki suomi-ystäville :)

   • Reply
    Mona
    15.3.2017 at 19:01

    Ehdottomasti! :) Tosi mahtia kyllä:)

 • Reply
  Erika // Nude
  26.6.2017 at 14:57

  Kiitos linkistä <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *