13.3.2017

Ravintolasuositus Krakovassa, Camelot Cafe

Camelot Cafe on todella suosittu ja sympaattinen ravintola aivan Krakovan vanhan kaupungin sydämessä. Mikäli haluaa syödä tiettyyn aikaan Camelot Cafessa kannattaa pöytä varata etukäteen. Mikäli ajan kanssa on joustava saa pöydän pienen odottelun jälkeen. Tänne kannattaa tulla isojen ja maukkaiden salaattien, kermaisten risottojen ja herkullisten drinkkien perässä. Camelot Cafe on todella kaunis ja täällä viihtyy mielellään tovin jos toisenkin yksin tai hyvässä seurassa. Kesällä on myös ihana viettää aikaa ravintolan isoilla terasseilla. Kannattaa muistaa kurkata myös ravintolan yläkerrassa sijaitseva ihana sisustusliike! Pääset liikkeeseen Camelot Cafen takapihan rappusten kautta.

Krakovassa lähes kaikissa ravintoloissa käy maksu kortilla, mutta Camelot Cafessa on ainakin toistaiseksi mahdollisuus maksaa vain käteisellä. Muista siis käydä kulman takana nostamassa zlotyja ennen ruokailua.

Ravintolasuositus Krakovassa, Camelot Cafe

Ravintolasuositus Krakovassa, Camelot Cafe

Ravintolasuositus Krakovassa, Camelot Cafe

Ravintolasuositus Krakovassa, Camelot Cafe

Camelot Cafe

Zaulek Sw. Tomasza, Kraków

• Lisää Krakova-aiheisia postauksia Krakow– tunnisteen alta.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Westend Mum
  13.3.2017 at 09:58

  Ihanan raikkaan näköistä ruokaa!
  http://westendmum.fi

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *