1.3.2017

Pinkki bomber kukkamekossa

Kylmästä tuulesta huolimatta uskaltauduin eilen laittamaan keväisempää asua päälle. Olo tämän kasvavan masun kanssa on kyllä, kuin Muumimammalla konsanaan!;) Kasvavasta mahasta (ja alati pyöristyvistä poskista) huolimatta olo on nyt ollut erinomainen. Keväisellä Krakovalla ja auringolla on varmasti osuutensa asiaan. Kaupungilla on taas niin ihana fiilis, kun ihmisiä vilisee ympäriinsä ja kaikki tuntuvat vain hymyilevän. Tätä lisää! :)

Pinkki bomber kukkamekossa

Pinkki bomber kukkamekossa

Pinkki bomber kukkamekossa

(giveaway/adlinks*)
Shoes, Junkyard here*
Leggings, Ellos here*
Dress, Gina tricot, similar here*
Jacket, Vila, similar here*
Cap, Junkyard here*

Meillä muuten on aivan pian vuosipäivä täällä Krakovassa! Ihan käsittämätöntä miten nopeasti vuosi on vierähtänyt. Pitää kehittää jotain kivaa tekemistä juhlapäivälle.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Petra
  1.3.2017 at 20:04

  Ihana kaunis Mona! Täällä ollaan samoissa tunnelmissa: Muumimamma-moodi ja pyöristyvät posket! Mahan pyöristyminen on ihanaa, kaiken muun ei sitten niinkään. Ja vielä heinäkuuhun asti aikaa, kääk! Kirjoittelin blogiini juuri raskauden aiheuttamista kehonmuutoksista ja 10 rohkaisevaa ajatusta niihin. Ensimmäisessä raskaudessani kehonmuutokset olivat välillä aika kovakin pala. http://arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi/2017/02/10-rohkaisevaa-ajatusta.html

  Upealta näytät! Onkohan tuota Gina Tricotin mekkoa vielä kaupoissa? Täytyykin käydä tekemässä kierros. Aamuisin kun tuntuu, että mitään kivaa päälle pantavaa ei enää ole! :D

  Ihanaa viikkoa!

  Petra
  http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

  • Reply
   Mona
   1.3.2017 at 20:34

   Kiitos ihana Petra <3 <3 :)
   Oi tulen ehdottomasti kurkkimaan postauksen! Vitsit tämä mekko on jo muutaman vuoden vanha, mutta nyt näkyy kyllä olevan kaupoissa paljon kukkakuviollisia mekkoja, joten veikkaan, että ginastakin hyvin samalaisia tänä vuonna löytyy:) Tällaiset trikoo mekot on kyllä niin näppäriä nyt raskauden aikana:)
   Ihanaa viikkoa sinne myös <3

 • Reply
  Outi Karita
  2.3.2017 at 08:01

  Aivan ihana tuo kukkamekko ja masu <3

  • Reply
   Mona
   2.3.2017 at 09:52

   <3 <3 Ihana sinä <3

 • Reply
  Peppi
  3.3.2017 at 13:49

  Ihanan keväinen asu!! ❤

  • Reply
   Mona
   3.3.2017 at 16:02

   Kiitos paljon Peppi <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *