1.3.2017

Maaliskuun tavoitteet

Maaliskuusta tulee kiireinen ja kuukausi pitää myös sisällään reissaamista Suomen ja Krakovan välillä. Kokosin tähän muutamia maaliskuun tavoitteita ylös, joita pyrin pitämään mielessä kaiken tohinan keskellä.

-Valokuvaa mahdollisimman paljon

Kevät tuo mukanaan enemmän valoa, joten nyt on hyvä aika ottaa taas kameraa useammin mukaan ja kuvata mahdollisimman paljon. Into valokuvaamista kohtaan ei todellakaan ole vuosien aikana kadonnut mihinkään vaan päinvastoin halu oppia lisää kasvaa vaan jatkuvasti.

Maaliskuun tavoitteet

-Joogaa 15 tuntia maaliskuun aikana (3h/vk)

Jooga on tällä hetkellä kaikkein mieluisin liikuntamuoto ja sen jälkeen olo on aina mitä parhain. Pyrin maaliskuun aikana joogaamaan vähintään kolmesti viikossa.

Maaliskuun tavoitteet

Picture, Vilma Peltonen

-Nauti mahdollisimman paljon Krakovan keväisistä kaduista kävelylenkkien muodossa

Melkein puolet kuukaudesta menee Suomessa, mutta nyt pitää muistaa myös nauttia Krakovan aikaisesta keväästä! Kovin pitkiä kävelyitä en jatkuvan pissähädän takia jaksa tehdä, mutta vanhassa kaupungissakin riittää ihasteltavaa vaikka kuinka paljon ja lähellä on jatkuvasti ravintoloita, joissa piipahtaa hädällä :D

Maaliskuun tavoitteet

-Syö Krakovassa ulkona lounasta ja kokeile mielellään uusia ravintoloita ja kahviloita

Täällä Krakovassa ravintolassa ruuan hinta on huomattavasti edullisempaa mitä Suomessa. Olen vuoden aikana löytänyt ne omat suosikkini, mutta vielä on paljon uusia ravintoloita kokeilematta. Nyt siis kevään ja parempien ilmojen tultua pyrin lähtemään useammin tekemään töitä kahviloihin, jolloin voin yhdistää helposti myös ulkona syödyn lounaan päivän aikatauluun.

Maaliskuun tavoitteet

-Tee uusia erilaisia kampauksia

Olen ajoittain todella laiska hiusteni suhteen, mutta uudet kampaukset piristää aina mieltä, joten nyt tarkoitus on testata uusia keväisiä kampauksia mahdollisimman paljon. Täältä tullaan letit ja suttunutturat!

Maaliskuun tavoitteet

-Lue 3 kirjaa

Lukulistallani on jatkuvasti monta eri kirjaa, mutta maaliskuun tavoite on saada luettua loppuun seuraavat kolme teosta: Pregnancy & Childbirth secrets , The subtle art of not giving a fuck, 5 second rule.

Maaliskuun tavoitteet

Picture, Siiri Saarela

-Tee 5 uutta videota Youtube kanavalle

Videoiden suhteen haluan kehittyä koko ajan enemmän ja enemmän ja asetan nyt maaliskuun tavoitteeksi tehdä vähintään 5 uutta videota.

Maaliskuun tavoitteet

Millaisia tavoitteita teiltä löytyy maaliskuulle? :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Petra
  1.3.2017 at 21:32

  Olipa ihanan freesi postaus! Ja noi keväiset kuvat Tulisipa se kevät pian tänne Turkuunkin! Hei mä toivoisin videopostausta! Mulla olisi muutamakin idea Ensinnäkin noita kampausvinkkejä kuulisin mielelläni, ja sitten sun vinkit terveystuotteista, joita voi helposti lisätä ruokavalioon terveyttä edistämään (muistan, että oot puhunut esim. omenaviinietikasta (?) niin tuonlaiset uudet terveyttä edistävät lisät kiinnostaa). Postaustoiveena kasvispainoitteinen ruoka, joka sopisi sellaiselle, jonka vatsa oireilee (IBS-tyyppistä oireilua). Kiitos jo etukäteen, jos ehdit jostain noista ottaa koppia!

  Petra

  • Reply
   Mona
   2.3.2017 at 12:19

   Mahtavaa, iso kiitos Petra ideoista!! :)
   Ja sanos muuta, toivottavasti Suomessa myös pian kevät! Auringosta saa niin hurjasti lisää energiaa:)
   Ihanaa torstaita sinne<3

 • Reply
  Petra
  1.3.2017 at 21:33

  p.s. Näköjään kaikki mun hymiöt jäi jonnekkin! :(

  :) ♡♡♡

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *