30.1.2017

Neulemekko & Ylipolvensaappaat

Knit dress & over the knee boots

Knit dress & over the knee boots @monasdailystyle

Knit dress & over the knee boots @monasdailystyle

Knit dress & over the knee boots @monasdailystyle

Knit dress & over the knee boots @monasdailystyle

Shoes, Nly Shoes / Knit dress, H&M

Rakastan maanantain uuden viikon fiilistä, mutta tänään on ollut poikkeus. Heräsin vaivoin vähän ennen yhdeksää. Olisin varmasti jäänyt sänkyyn vielä pidemmäksi aikaa, mutta vatsa-asukki taisi huutaa ruokaa, sen verran ehti ällö olo päästä syntymään. Aamupalan ja muutamien tärkeimpien työjuttujen hoitamisen jälkeen olen ottanut todella iisisti koko päivän ja nukkunut.

Uutena raskausoireena näyttäisi tulleen nenän tukkoisuus. Nukkuminen on ollut myös vähän niin ja näin. Normaalisti nukun todella hyvin, mutta nyt tuntuu, että saan pyöriä kyljeltä kyljelle koko yön löytämättä hyvää asentoa. Tänään huomasin myös jalkojen ns “pakottavan”. Sellainen ärsyttävä ei nyt puutumisen tunne, mutta jotain sinne päin. Yhtenä syynä varmasti aivan liian vähäinen liikunnan määrä. Pitäisi todellakin saada itseään niskasta kiinni ja treenata enemmän. Olen nyt tehnyt lähinnä vain todella kevyitä kotijumppia, mutta kroppa kaipaa selvästi salilla käyntiä. Ehkäpä seuraava tavoite on saada suunniteltua järkevä treeniohjelma nyt toiselle kolmannekselle ja sitten siitä seuraava askel myös toteuttaa sitä! Miten se tuntuukin nyt ihan mahdottoman hankalalta…?

Palataan huomenna (toivottavasti) vähän energisemmin kuulumisen! Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. 🌟

Follow me BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // YOUTUBE

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Pinni
  30.1.2017 at 20:39

  Vatsa-asukki lol!

 • Reply
  Annis
  31.1.2017 at 12:17

  Kaikkea hyvää raskauteen!
  Se ei kuitenkaan ole sairaus. Moni käy ihan töissäkin 8-16 tai esim. kolmivuorotöissä eikä tosiaan pysty nukkumaan ja lepäilemään koko päivää. Nyt vaan reippaasti liikkeelle ja liikkumaan tai puuhailemaan jotain ja turha tauoton tuntemusten kyttäily taka-alalle!

  • Reply
   Mona
   1.2.2017 at 11:23

   Kiitos!:)
   Kyllä täälläkin töitä tehdään vaikkei kiinteää 8-16 toimistotyötä olekaan :D Kaikki ei aina näy pelkästään ruudun läpi ;)

 • Reply
  MrsP
  31.1.2017 at 23:16

  Oon erimieltä tuon “reippaasti liikkumaan” -ohjeen kanssa. Teen itse kolmivuorotyötä ja tää alkuraskaus vie todella kaikki mehut. Käyn vaan töissä ja melkein muun ajan lepään tai nukun. Ja vapaapäivät sitten nukun lisää. Kroppa sanoo että pitää levätä niin en aio pistää vastaan, koska muut tekee niin… Kaikkien tulee tehdä just niin kun oikeelta tuntuu <3

  Ihana seurata sun raskautta! Oon lukenu sun blogia jo vuosia :)

  • Reply
   Mona
   1.2.2017 at 11:29

   Mä olen samaa mieltä, pitää tehdä niinkuin itsestä oikealta tuntuu!
   Ja ihana kuulla, että olet pysynyt matkassa mukana jo pitkään :) <3 Kommentit ilahduttaa aina valtavasti päivää ja vielä mahtavampi kuulla, että siellä on mukana pitkään matkassa olleita<3<3:)

 • Reply
  Midetude
  1.2.2017 at 09:23

  Voisitko kuvitellasi julkaisevasi treeniohjelman blogiisi joka olisi suunnattu toiselle kolmannekselle? Voih, se olisi niin mielekäs postaus! Täällä nimittäin on kans yksi joka tuskailee takaisin liikkeelle lähtöä. Väsymys on ollut niin voimakasta työpäivän jälkeen, että päiväunet on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus.. Mutta nyt vähän alkaa jo helpottamaan!

  • Reply
   Mona
   1.2.2017 at 12:36

   Ehdottomasti voin laittaa ainakin vinkkejä tulemaan :) Jokaisellahan meistä voi olla erilainen tilanne sen suhteen mitä pystyy tekemään, mutta inspiraatioksi ehdottomasti.
   Ja kunhan nyt saan ensin itseni liikkeelle;) Tai sitten laitan tänne ensi viikon tavoite treenit ja elän siinä toivovossa, että jaksan sitten itsekin ne tehdä ;)))

   Tsemppiä sinne! Mulla ei ollut ennen raskaaksi tulemista mitään käsitystä siitä millaista tämä väsymys ja tunteiden sekamelska oikein voikaan olla :OO Onneksi on jotain ihanaa mitä odottaa vaikka nyt uupunut olo onkin <3 <3:')

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *