2.2.2017

2 x ihana hiustuote + päivän kampaus

Mikäli pitäisi sanoa omasta ulkonäöstä jokin hyvä puolia mistä itse pitää, sanoisin ensimmäisenä hiukset. Olen aina pitänyt pitkistä ja paksuista hiuksistani, jotka ovat olleet kuitenkin todella helpot hoitaa. En ole juuri koskaan kärsinyt suurista takkukasoista, joten hiusten hoitaminen on ollut vain mukavaa puuhaa. Loppujen lopuksi hiustenhoito on vaatinut todella vähän.  Nyt raskaana ollessa olen huomannut, että hiukset rasvoittuvat nopeammin, mutta muuten en juuri eroa huomaa. Mielenkiintoista nähdä miten pitkien kutrien käy imettämisen jälkeen.. :D Mahtaakohan sitten olla ensimmäisen kerran aika leikata reilusti tukkaa lyhyemmäksi…

Hair of the day

Kokeilen paljon uusia hiustuotteita, mutta monesti vanhat tutut ja turvalliset ovat niitä, joihin palaan aina uudelleen ja uudelleen. Esimerkiksi argan öljy on ehdottomasti omille hiuksilleni todellinen taikasana. Silloin tällöin tulee kuitenkin vastaan aivan loistavia uusia tuttavuuksia, joista ehdottomasti haluan vinkata täällä bloginkin puolella. Tässä kaksi aivan mielettömän ihanaa uutta tuotetta, joita voin todella lämpimästi suositella! :)

2 X IHANA HIUSTUOTE + PÄIVÄN KAMPAUS

1. Moroccanoil Föönausseerumi

“Föönausseerumi vaikeasti hallittaville, karheille ja erittäin pörröisille hiuksille. Föönaustuote luo ultra-sileän lopputuloksen ja antaa pitkäkestoista kiiltoa hiuksille. Poistaa ja ehkäisee pörröisyyttä erittäin tehokkaasti, tehden hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Helpottaa föönausta ja nopeuttaa kuivumisaikaa. ” 

Aivan huipputuote, joka todellakin tekee sen mitä se lupaa ja on super riittoisaa! Itselläni ei ole kovin karheat tai vaikeasti hallittavat hiukset, pikemminkin tukkaa on paljon ja koska en värjää hiuksiani puuttuu hiuksista tietty värjäyksen tuoma kiilto. Tämä seerumi antaa juuri sopivasti kiiltoa pitkille latvoille sekä jättää hiukset pehmoisiksi. Föönaaminen tuntuu myös luonnistuvan tämän käytön kanssa normaalia paljon nopeammin. Tuoksu on myös tuotteessa miellyttävä. Iso suositus tälle tuotteelle!

2. Tabitha James Kraan Kuivashampoo

“Auttaa tasapainottamaan rasvoittumista ja rauhoittaa hiuspohjaa. Sopii kaikille hiustyypeille käytettäväksi puhdistajana ja/tai muotoilutuotteena. Helppokäyttöinen kuivasampoo on viimeistelty hienostuneella, mieltä rauhoittavalla seoksella eteerisiä öljyjä ruususta, kurjenpolvesta ja mirhasta. “

Vihdoinkin löytyi TÄYDELLINEN kuivashamppoo!!! Pyrin pitämään hiusten pesuvälin aina mahdollisimman pitkänä ja kuivashampoo on loistava apu viimeisinä päivinä ennen hiusten pesua. Tämä tuote sopii myös aivan täydellisesti hiusten muotoiluun ja tuomaan tuuheutta tyveen. Itselläni on ollut ongelmana aikaisemmin se, että tavalliset kuivashampoot saavat herkän ihoni ja silmäni kutittamaan todella ikävästi. En siis koskaan ole voinut laittaa kuivashampoota niin, etten olisi kyseisenä iltana pessyt hiuksia. Mikäli nukun kuivashampoo hiuksissa, herään aamulla silmät melkein kiinni muurautuneina. Tämän kanssa olen nyt uskaltanut muutaman kerran jo mennä nukkumaan, eikä vastaavaa ole vielä ainakaan tullut. Tuotehan on 100% luonnollinen, joten valtava suositus tälle. Pääsi kerralla omien hiustuotesuosikkieni joukkoon. ♥ Kannattaa muuten olla varovainen, kun avaa hylsyä… Itse en hoksannut ensin, että korkki lähtee vetämällä – ei kiertämällä :D Sain mukavan annoksen kuivashampoota päälleni ;) Ai niin, tässä tuotteessa on myös mitä huumaavin tuoksu! Iso ero tavallisiin kuivashamppoisiin, joiden tuoksu usein aiheuttaa itselleni huonon olon.

*tuotteet saatu testattavaksi

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  linem
  2.2.2017 at 20:13

  Heippa! Suuret onnittelut raskauden johdosta. Siihen liittyen minulla olisikin sinulle kysymys. Meillä on mieheni kanssa perheenlisäys toiveena ja siitä syystä alan syömään maca jauhetta, jos se auttaisi asiaa. Lasta yritetty lokakuun lopusta asti. Ostin myös lucuma jauhetta ja baobab jauhetta käytettäväksi. Aikaisemmin olen käyttänyt vain chian siemeniä ja viherjauhe sekoitusta superfoodeista säännöllisemmin sekä marjajauheita ja joskus raakakaakaojauhetta. Mietinkin tässä että voiko raskausaikana käyttää superfoodeja, jos tulisin siis raskaaksi. Yritin etsiä asiasta tietoa, mutta en kauheasti löytänyt. Mitä mieltä olet asiasta, oletko itse käyttänyt?

  • Reply
   Mona
   2.2.2017 at 20:31

   Moikka Iinem <3 Ja kiitos paljon<3

   Hei suosittelen todella lämpimästi lukaisemaan mun rakkaan ystävän postauksen samasta aiheesta:
   https://blogit.kaksplus.fi/baby-bear/luonnonmukaiset-apukeinot-raskautumiseen/

   Itse käytin superfoodeja ennen raskautta ihan normaalisti ja nyt raskauden aikana vähän karsien. Viherjauheiden kanssa kannattaa olla varovainen niiden puhdistavan vaikutuksen takia. Esim olen lukenut, että vehnänorasta ei suositella, sen maksaa puhdistavan vaikutuksen takia. Kaisa Jaakkolan kirja on muuten myös tosi hyvä tähän aiheeseen Reipas rakas raskaus – suosittelen ehdottomasti hankkimaan sen. Kaisalla on ihan valtavasti tietoa aiheesta :)
   Toivottavasti saatte pian ilouutisia <3 Minä suosittelisin keskittymään mahdollisimman paljon omaan hyvinvointiin ja eritoten mielen hyvinvointiin <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *