1.2.2017

Au naturel

Valkoiset farkut, beige neule ja vaalea takki yhdessä saman sävyisten asusteiden kanssa. Niistä on tämän hetken asukaipuuni tehty. Pimeän talven jälkeen kaipaan aina selvästi vaaleampaa pukeutumista ja kokosin nyt tänään alkavasta Boozt.com final sale:sta vaaleat tärpit monelta suosikkimerkiltäni. Joukossa on hyvillä alennuksilla ihania merkkejä, Tiger of Sweden, By Malene Birger, Esprit, Converse yms.

au-naturel

(all adlinks*)

1. täällä // 2. täällä // 3. täällä // 4. täällä // 5. täällä // 6. täällä // 7. täällä // 8. täällä // 9. täällä // 10. täällä // 11. täällä // 12. täällä // 13. täällä // 14. täällä // 15. täällä // 16. täällä // 17. täällä // 18. täällä // 19. täällä // 20. täällä //

Voisin ottaa vaatekaappiini aivan kaiken kollaasista! Ihania juttuja niin lopputalveen kuin alkukevääseenkin. Tuo kakkosen kaunis pitsimekko kesällä sitten ison vatsan kanssa;) Ihan erityisesti rakastuin numero kolmosen Soyaconcept karvatakkiiin! Miten suloinen ja värikin on aivan täydellinen vanhaan roosaan taittuva. Itseasiassa juuri vaaleat takit ovat nyt se mitä eniten kaipaan omaan kaappiini.

Yksi kaunis vaalea Koccan talvitakki löytyy jo entuudestaan, mutta se kaipaa kipeästi pesulassa käyntiä. Pitääkin kirjoittaa muistilistaan. Raskauden aikana olen muuttunut entistäkin hajamielisemmäksi ja tuntuu, että aivan kaikki on jatkuvasti unohduksissa:D Ja vaatteista puheenollen odotan todella innolla miten pääsen yhdistelemään asuja tämän kasvavan mahan kanssa. Omasta vaatekaapistani olen joutunut sanomaan hyvästit nyt farkuille, vaikka kiloja ei kovin montaa ole ehtinyt vielä tulla. Äkkiä se turvotus ja pieni kumpu vatsassa vaikuttaa housujen mukavuuteen. Itse olen myös niin mukavuudenhaluinen, etten kestä lainkaan liian kireitä housuja ja varsinkin nyt haluan vaan maksimoida mukavuuden silti kauniita vaatteita poissulkematta.

Mitäs mieltä te olette tuosta kolmosen karvatakista??  :)

Ihanaa keskiviikkoa sinne kaikille. ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Äiti
  1.2.2017 at 16:02

  Ihania joka ainoa!!! Ja voi miten jo vaaleat värit himotuttaa pukeutumisessa <3

  • Reply
   Mona
   1.2.2017 at 17:32

   Joka vuosi sama juttu! :D Tummat värit alkaa nyppiä ja vaaleat tulevat tilalle :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *