27.1.2017

Minun unelmieni kaupunkikoti

Kulunut vuosi on ollut asumisen suhteen hyvin erilainen verrattuna meidän aikaisempiin yhteisiin vuosiin Eetun kanssa. Ensimmäistä kertaa sitten seurustelun ihan ensimmäisten kuukausien emme asu omassa asunnossa, emmekä edes omien kalusteiden kanssa. Hankimme ensimmäisen oman yhteisen kodin tasan kolme kuukautta ensimmäisten treffien jälkeen, emmekä siis ehtineet olla yhdessä vuokralla muutamaa kuukautta pidempään.

Tuntuu jotenkin hassulle nyt ajatella, että loppujen lopuksi pysyimme yhdessä paikkaa (Turussa) niin monta vuotta. Nyt nimittäin olo on sellainen, että tuntuu vaikealta ajatella kiinteää kotia yhdessä ja samassa kaupungissa seuraavan kymmenen vuoden ajan. Toisaalta yksi iso haaveni on, että voisimme joskus hankkia Helsingistä oman pienen kodin, joka olisi ja pysyisi meillä aina. Niin, että voisimme matkustaa ja asua ympäri maailmaa, mutta Helsingissä olisi aina se tuttu ja turvallinen oma koti, johon voi halutessaan palata. Viimeisen vuoden aikana olen konkreettisesti sisustanut vähän, mutta haaveillut kylläkin täydellisestä omasta city kodista ja Pinterestistä löytyy toki aiheelle oma kansionsa.

kodin-suunnittelua

Sisustamisen makuni on muuttunut jonkun verran viimeisten vuosien aikana, mutta valoisuus ja avaruus ovat edelleen asioita, joita arvostan ehkä eniten. Ennen suosin lähinnä vain valkoista, mutta nykyään pidän paljon myös sävyistä, jotka tuovat lämpöä ja kodikkuutta sisustamiseen. Myös hyvin vanhat esineet kiehtoo aikaisempaa enemmän.

Olen listannut mieleeni sanoja siitä millainen tulevaisuuden haaveissa oleva city koti olisi. Tässä lista, johon voin palata mikäli unelmien asunnon etsintä joskus voi alkaa! ;)

♥ Valoisa

♥ Avara

♥ Iso kylpyhuone

♥ Vaaleat pinnat

♥ Korkeat huoneet

♥ Paksut ikkunalaudat

♥ Vanha talo

♥ Remontoitu täysin, mutta vanhaa kunnioittaen

♥ Marmoria

♥ Puulattia

♥ Lämmin

♥ Kotoisa

♥ Käytännöllinen

♥ Täydellinen tila kirjoille ja lukemiselle

♥ Hissi

♥ Keskustassa

♥ Laadukkaat kodinkoneet

♥ Hyvin varusteltu ja tilava keittiö

♥ Parveke

♥ Tilava makuuhuone

♥ Paljon käytännöllistä säilytystilaa

jne… Listaahan voisi jatkaa loputtomiin ;)

Millaiseksi te kuvailisitte teidän unelmien asuntoanne? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *