3.1.2017

Vuoden ensimmäinen aamupala

Vuosi 2017 lähti käyntiin yhdessä loihditun herkullisen aamupalan voimin. Yhdistelmä terveellistä ja vähän vähemmän terveellistä. Koen, että vuosi 2016 oli hyvin onnistuneesti tasapainoa elämän kaikilla osa-aluella ja sen haluan jatkuvan tänäkin vuonna. Arjen rutiinit ovat niitä, joiden avulla on helppo tehdä hyviä ja terveellisiä valintoja, mutta liian tarkkaa ja orjallista linjaa ei kannata ottaa.

breakfast1-2

♥ tuorepuristettu omenaporkkana-mehu
♥ leipää
♥ munakasta
♥ iso kulho hedelmiä (päärynä, banaani, sharon, kiivi)
♥ tomaatti, kurkku
♥ pähkinöitä
♥ kuivattuja hedelmiä ja taateleita
♥ falafel pyöryköitä
♥ uuniperunoita ja nakkeja
♥ croisantteja ja nutellaa
♥ juustoa
♥ laadukasta kahvia vasta jauhetuista pavuista alá Eetu

breakfast1-6

breakfast1-5

breakfast1-3

breakfast1-4

breakfast1-0

Viime vuonna keskityin hyvin paljon kasvispainotteiseen ruokavalioon. Olen aina syönyt melko vähän punaista lihaa, mutta viime vuoden aikana vähensin reilusti myös kanan syöntiä. Ehdoton en halua olla, enkä kannusta pelkästään kasvisruokailuun, mutta jokaiselle tekee varmasti hyvää pitää silloin tällöin kasvispäiviä! :) Olen niin iloinen, että Suomessa on tullut nyt niin paljon kaikkia mahtavia uusia kasvisruokia saataville. Täällä Krakovassa puolestaan olen nauttinut 110%:sti huikeasta kasvisravintoloiden tarjonnasta.

Vuosi 2017 tulee näyttämään ruokavalioni osalta siis edelleen varsin värikkäältä ja sopivan rennolta ilman turhaa ruokastressiä. Aion myös kuunnella hyvin tarkasti kehoani ja sitä mitä se kaipaa. Jatkan panostamista laadukkaisiin lisäravinteisiin ympäri vuoden ja yksi haaveeni on myös hankkia laadukas vedensuodatin.

Mikäli teillä tulee postaustoiveita ruokavaliojuttuihin liittyen niin laittakaahan kommenttia tulemaan! Tänä vuonna blogin pääpaino tulee olemaan henkisen hyvinvoinnin lisäksi nimenomaan terveellisessä, monipuolisessa ja ravintorikkaassa ruokavaliossa yhdistettynä nämä asiat kuitenkin sopivaan rentouteen ilman isoja kieltolistoja! :)

Mahtavaa tiistaita teille kaikille ihanille. ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katja
  4.1.2017 at 23:25

  Ihania postaus ideoita! <3

  • Reply
   Mona
   5.1.2017 at 10:06

   Kiva kuulla Katja <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *