2.1.2017

Klassiset asut alen parhaimmistosta

Alet on jälkeen täydessä vauhdissa. Tällä kertaa inspiraationa asukokonaisuuksia alen valikoimasta poimittuna. Samalla siis ideoita klassisiin asuihin! Ajattomissa vaatteissa parasta on juuri se, että niitä voi yhdistää monella tavalla ja myös monena vuodenaikana.

(*all adlinks)Klassiset asut alen parhaimmistosta1. *neule / 2. *korvikset / 3. *laukku / 4. *korot / 5. *housut / 6. *neule / 7. *korvikset / 8. *laukku / 9. *korot

Toimistolla töitä tehdessä on avokkaat loistavat vaihtokengät sisäkengiksi paksujen talvikenkien tilalle. Hyvin istuvat mustat suorat housut sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja asusteita muuttamalla saa kokonaisuuden muokattua omanlaiseksi.

Klassiset asut alen parhaimmistosta

1. *neule / 2. *hame / 3. *koru / 4. *korot / 5. *hattu / 6. *housut / 7. *neule / 8. *kassi / 9. *tennarit

Valkoiset farkut sopii loistavasti myös talviseen asuun ja kaunis mokkanahkainen hame puolestaan on ihana muhkean neuleen ja paksujen sukkahousujen parina. Klassiset Conversen tennarit menee myös vuodesta toiseen! :) Nämä ihanat matalavartiset löytyy nyt myös mukavasta alesta.

Klassiset asut alen parhaimmistosta

1.  *paitapusero /2. *neule / 3. *huivi / 4. *farkut / 5. *aurinkolasit  / 6. *mokkalaukku / 7. *saappaat

Kauluspaidan ja neuleen yhdistelmä toimii aina!

Klassiset asut alen parhaimmistosta

1. *takki  / 2. *huivi / 3. *mokkalaukku / 4.*neule / 5. *loaferit / 6. *kaulakoru

Tyylikäs villakangastakki on must have ja sopii myös kylmiin ilmoihin, kun alle sujauttaa muhkean neuleen ja kaulaan villahuivin.

Tämän hetken it juttu on ehdottomasti neulemekot! Ne ovat niin käteviä leggareiden tai sukkisten kanssa ja myös lämpimiä kylmillä keleillä. Itse löysin juuri tänään H&M:n aleista kauniin harmaan neulemekon, joka tulee olemaan varmasti paljon käytössä talven aikana. Alimman kollaasin pitkä vihreä neule menee myös neulemekosta, kun alle laittaa vaikka pitkän topin peittämään.

Suosittelen kurkkaamaan erityisesti Elloksen talvialet *täältä , Zalandon ale *täällä ja Boozt.com ale *täällä.

Elloksella aleiden lisäksi nyt voimassa seuraava kamppis:
20% alennusta* tilauksesta – myös monista merkkituotteista ja huonekaluista! Tarjousnumero: *355401
*Tarjousehdot:Alennus koskee uutta tilausta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja, ja huonekaluja. Alennus on voimassa 8.1.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Odd Molly, Odd Molly Home, Vagabond tai Spanx.

Ihanaa uutta viikkoa kaille ja terkut lumen peittämästä Krakovasta :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *