28.12.2016

Takaisin Krakovassa

Täällä ollaan taas takaisin Krakovassa! Voi pojat, että meni pari viikkoa nopeasti Suomessa. Aika paljon tuli kierreltyä ympäri Suomea ja nyt olo onkin sellainen, että on kiva olla hetki rauhassa kotona ja asettua. Tämä päivä meni lähinnä matkustaessa. Lento oli tunnin myöhässä, mutta onneksi sentään päästiin ihmisten aikaan kotiin. Nyt vuorossa matkalaukkujen purkamista ja pyykkien pesua. Eetu lähtee kauppareissulle jääkaapin täydennykseen. Kahden viikon jälkeen koti tuntui ihan tyhjältä :D

Onneksi “hiljaisuus” kestää vaan päivän, sillä huomenna päivällä tulee veljeni ja hänen tyttöystävänsä tänne meille viettämään uuttavuotta! :)

krakowa

Mikäli säät sallii tullaan varmasti kuvailemaan veljen kanssa paljon asukuviakin, joten peukut pystyyn, että aurinko paistaa koko viikonlopun!

Kuullaan taas pian <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *