27.12.2016

Joulun rento asu

Jouluviikko oli harmaa ja sateinen, mutta täytyy sanoa, ettei se tällä kertaa harmittanut juuri lainkaan. Erityisesti mökillä ollessa nautin ihan suunnattomasti raikkaasta ilmasta. Sen lisäksi  puusaunan pehmeät löylyt yhdistettynä vilvoitteluun kirkkaan tähtitaivaan alla joululaulujen soidessa saunan eteisessä sai kyllä kiitollisuuskäyrät korkeuksiin. Vaikka valkoinen joulu on aina toiveena, niin kyllä joulumieltä saa myös niin monesta muusta asiasta. ♥

Asujen puolesta vietin joulun todella rennosti. Joulupäivänä päälle päätyi ihana Second Femalen harmaa (ylläri!:D) neule mustien farkkujen kanssa. Muhkea ja rento neule on loistava valinta erityisesti jouluna. Naurattaa vieläkin miten paljon tuli napostelua koko joulun ajan. Nälkä taisi viimeksi olla jouluaaton aamuna :D Sen jälkeen se ei päässyt yllättämään. Nyt onkin taas muutaman päivän herkuttelujen jälkeen mukava palata hieman raikkaampien ruokien pariin;)

joulun-rento-asu

joulun-rento-asu1-7

joulun-rento-asu1-3

joulun-rento-asu1-5

Lakkasin kynnet jouluisiksi Treat Collection mielettömän ihanalla punaisella lakalla. Aivan täydellinen sävy ja laatu näissä lakoissa on ihan priimaa! Tykkään todella isosti. Lakattiin itseasiassa kaikki perheen naiset aattona tällä kynnet:)

joulun-rento-asu1-4

joulun-rento-asu1-6

Pictures, Maria Karttunen / edited by me

(gifted*/adlinks)
Shoes, Vagabond* on sale! HERE
Jeans, Liu Jo*
Knit, Second Female* HERE
Bag, LV
Watch, Barbour* similar HERE
Lipstic, Elizabeth Arden, Luscious Raspberry*
Nail Polish, Treat Collection*

Tänään vuorossa on pikainen kaupungilla asioiden hoitaminen, jonka jälkeen onkin vuorossa iso kasa töitä. Uuden alkavan vuoden lisäksi odotan ihan hurjasti uudenvuoden juhlintaa! :) Saamme rakkaita meille Krakovaan, joten luvassa on mukavaa yhteistä aikaa perheen kanssa. Jotenkin hassua, että vaikka asumme toisessa maassa tuntuu, että olemme viettäneet tämän vuoden aikana enemmän aikaa perheen kanssa, kuin ennen. Mutta sehän on vain ihana asia. ♥

Miten teidän joulu sujui ja onko uudellevuodelle jo suunnitelmia?? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *