12.12.2016

Kauneussuosikit

Tämän hetken kauneussuosikkeja ja vinkkejä vuorossa!

Kauneussuosikit

Cailap merkin uudet LOOKS by cailap sarjan siveltimet eivät ole pelkästään hyviä käyttää vaan myös kauniita pitää esillä. Sarja koostuu 12 siveltimestä, joihin on koottu kaikki must siveltimet. Itse tykkään ihan erityisesti kulmille tarkoitetusta viistopäisestä siveltimestä sekä poskipunasiveltimestä.

Kauneussuosikit

Hiuksiin käytän yleensä jätettävänä hoitoaineena erilaisia öljyjä (arganöljy lempparini), mutta nyt testissä on ollut hiustenhoitosarja Phyton todella tehokas Phyto 9 Nourishing Day cream päivävoide. Tämä on todella tehoihme pitkien hiusten kuiville latvoille. Mikäli hiukset takkuuntuvat helposti pelastaa tämä monilta itkuilta. Itselläni on latvat pituuteensa nähden hyvässä kunnossa, mutta tykkään silti laittaa tätä silloin tällöin tuomaan perusteellista hoitoa. Hyvin pienellä määrällä pääsee pitkälle!

Kauneussuosikit

Silk Oil of Morocco Argan Vegan Lipstain– huulilakka (sävyssä Raspberry Rush ) on yksi syksyn ja talven suosikeistani. Intensiivinen ja runsaspigmenttinen huulilakka, joka pysyy hyvin ja tekee huulista todella täyteläiset. Tämä ihana tuote sisältää kylmäpuristettua arganöljyä, joka auttaa huulia pysymään kosteina. Plussaa myös todella kauniista pakkauksesta.

Kauneussuosikit

Silk Oil of Moroccolta testissä on ollut myös Argan pressed Eye Shadow -Trio-luomiväri paletti sävyssä smooth chocolates. Huulilakan tavoin myös luomivärit sisältävät kylmäpuristettua arganöljyä. Mineraalikoostumus levittyy helposti ja pysyy myös luomilla hyvin. Kolmen sävyn yhdistelmällä saa kauniin silmämeikin varjostuksineen aikaan.

Kauneussuosikit

Viimeisenä vinkkinä ja suosituksena vielä Lieracin tehotuote Lierac Diopti fatigue silmänympärys geeli. Tuotteessa on miellyttävän ohut ja nopeasti imeytyvä koostumus, joka tuntuu viilentävän herkkää silmänympärys ihoa. Tämä on loistava tuote matkustaessa, kun väsyneet silmänaluset kaipaa kunnolla energiaa ja kosteutusta.

Löytyykö joukosta teille jo entuudestaan tuttuja tuotteita? :)

* tuotteet saatu testiin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Salla @sallashome
  12.12.2016 at 13:27

  Toi Lieracin silmänympärysvoide on kyllä ihan paras! <3 Mä oon kerennyt käyttämään sen jo melkein loppuun :D

  • Reply
   Mona
   13.12.2016 at 11:30

   Se on kyllä huippu! <3 :)

 • Reply
  Karoliina
  12.12.2016 at 18:28

  Moikka Mona! Haluan kertoa mielipiteeni nimittäin itse koen blogipohjasi epäkäytännölliseksi. Aloin oikein pohdiskella kun pitkästä aikaa tulin blogiisi, että mikä on syy miksi en enää käy blogissasi ja se on fakta, että etusivulla näkyy vain yksi kokonainen postaus – mielenkiintoista, että käyttömukavuus vaikuttaa näin paljon, mutta niin se vain on omalta osaltani kaikkien blogien kohdalla joissa näin on. Tämä mielipide käyttöösi jos tulevaisuudessa tulet muokkaamaan blogipohjaasi :) Mukavaa joulun odotusta!

  • Reply
   Mona
   13.12.2016 at 11:30

   Moikka Karoliina! :) Iso kiitos kommentistasi. Tällaiset palautteet on aina tosi tärkeitä ja mielelläni niitä otan vastaan. Itseasiassa blogin uudistus on ollut kyllä mielessä, joten laitan tämän ihan ehdottomasti mieleen kun pääsen konkreettisesti käsiksi taas muutoksiin:)
   Aivan ihanaa joulun odotusta myös sinne <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *