8.12.2016

Joulun parhaat mekot

Olen aina rakastanut Joulua, mutta tänä vuonna jotenkin ihan erityisen paljon odotan tätä perhejuhlaa. Olen niin kiitollinen, että pääsemme molemmat Eetun kanssa Suomeen perheiden luo. Luvassa laatuaikaa rakkaiden kanssa.

Tässä vähän inspiraatiota joulun kauneimpiin mekkoihin. ♥ Jouluna paras mekko on kaunis ja juhlava, mutta silti mukava päällä;) Olenkin täällä jo pohtinut mitä pakata mukaan, mutta vielä on homma aivan kesken. No onneksi tässä on vielä viikko aikaa.

Joulun parhaat mekot Mona's Daily Style

(*all adlinks)

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11.

Pitkään puolikuntoinen oloni valitettavasti yltyi nyt kunnolla ja olenkin joutunut olemaan sängynpohjalla koko viikon. Onneksi kuitenkin nyt, eikä juuri jouluna. Nyt siis vaan reilusti lepoa ja terveys-smoothieta.

Mukavaa torstaita sinne ja toivottavasti talven taudit eivät ole teihin tarttuneet. ♥

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kaisa
  8.12.2016 at 17:24

  Hei Mona, onpas kauniita mekkoja! Itse jostain syystä vierastan mustaan pukeutumista jouluna ja valitsen mielummin vaikka punaisen mekon, mutta pitää miettiä jospa tekisi kerrankin eri lailla :) Linkitin blogisi Blogger Recognition Awardiin. Jos haluat jatkaa ketjua, blogistani löytyy lisätietoja.
  Pikaista paranemista!

  • Reply
   Mona
   9.12.2016 at 11:03

   Punainen mekko jouluna on ihana <3<3 Ja voi kiitos paljon. Tosi ystävällistä <3:) Näitä kunnon vanhanajan blogitunnuksia ei olekaan paljon ollut liikkeellä.

 • Reply
  Emii
  8.12.2016 at 20:36

  Moi Mona! Tuliko teillä ostettua Puolaan lähtiessä sanakirjaa? Tarvitsisin sellaisen veljelleni joka sinne tulee vaihtoon, mutta en löydä mistään suomi-puola sanakirjoja. :(

  • Reply
   Mona
   9.12.2016 at 11:00

   Moikka! Ostin itse täältä Puolasta ihan sellaisen tosi perus sanakirjan, jossa kuvien kera puola-englantia perus jutuista – siis todella perusjutuista. :) Google kääntäjä on kuitenkin ollut aikalailla paras apu :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *