30.11.2016

DIY neule @sallashome

Sain ihanalta assariltani Sallalta itsetehdyn huivin lisäksi myös mitä kauneimman neuletakin! Sallan myötä olen itsekin alkanut haaveilla taas kutomisesta pitkästä aikaa. Itsetehdyn lahjan saamisen tunnetta on vaikea verrata mihinkään. Se on vaan niin uniikkia.

Ja miten ihana tämä neuletakki onkaan?!?

diy-neule-sallashome1-4

Huivin vielä itsekin pystyisin kutomaan, mutta tällainen neuletakki onkin sitten aivan toinen juttu! Salla on kyllä ihan huikea talentti. Suosittelen lämpimästi inspiroitumaan hänen instagram tilillään DIY projekteista!:)

diy-neule-sallashome

diy-neule-sallashome1-3

diy-neule-sallashome1-5

diy-neule-sallashome1-2

Pictures, Joonas Laine / edited by me

Iso kiitos ihana Salla ♥ Neulejakku on ahkerassa käytössä koko talven lämmittämässä ja keväällä se menee hyvin myös ulkotakista.:)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Salla
  30.11.2016 at 09:33

  Voi, ihana että tykkäät! <3 <3

 • Reply
  Kristiina
  1.12.2016 at 11:34

  Voih miten ihana neuletakki!! Toi malli ja väri, ai että! Upea! Mä osaan tehdä kyllä huivin, mutta neuletakki… hmmm taitais mennä pari vuotta sen tekemiseen :D Ja kuvat on, kuten aina, niin kauniita.
  Täällä varattiin juuri lennot. Kyllä aika kuluu hitaasti kun ikävä on kova. Tänään iltavuoroon ja sitten alkaa vapaat. Aion ulkoilla ja juoda teetä. Multa juuri kiellettiin kahvi. KAHVI! Mun elämäni tärkin juoma. Kyllä on helkkarin vaikeaa, mutta ei auta.
  Nautitaan elämästä silti näitten rajoitusten kanssa :) Halit

  • Reply
   Mona
   1.12.2016 at 19:38

   No eikö <3 <3 <3 :') Ja sama, pari vuotta vähintään menis tällaisen yrittämiseen:D
   Mahtavat suunnitelmat <3
   Mutta kääk, miksi kahvi kiellettiin kokonaan??:OO Mites korvikkeena pakuritee?? Mä olen nyt vähentänyt kyllä itse tosi paljon kahvin käyttöä. Huomasin, että alkaa kulua ihan liikaa ja keholla tulee vierotusoireita nopeasti. Äkkiä sai tasattua oloa, kun piti pientä paussia. Mutta alku tietty vaikea.
   Halit <3 <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *