21.11.2016

Huulet pehmeiksi

Pehmoiset pusuhuulet ovat parhautta, eiks je? ;)

Kuorintaintoilijana käsittelen vartalon lisäksi usein myös huulet. Teen yleensä huulille kuorinnan DIY tyyliin öljyn ja sokerin sekoituksesta. Tällä kertaa kokeilussa oman pöperöni sijaan oli testiin saamani kovasti hehkutetun Glamglow merkin syötävän ihana kuoriva hoitoaine sekä huulivoide.

Glamglow, poutmud

Ihastuttavat purkit eivät jättäneet kylmäksi. Kuoriva hoitoaine on tehokas ja jättää huulet silkkisen sileiksi ja huulivoide vielä viimeistelee lopputuloksen täyteläisellä koostumuksella. Molemmat tuotteet tuntuvat todella riittoisilta, joten pakkaukset kestää varmasti pitkään. Ihanaa pientä luksusta suloisissa purkeissa. Edelleen liputan arkikäytössä itsetehdyn helpon kuorintavoiteen puolesta, mutta kyllähän tämä on mitä ihanin tuote saada vaikka joululahjaksi! :)

Glamglow, poutmud

Glamglow on kyllä saanut melkoisen kulttimaineen ja täytyy itsekin ihmetellä miten huikean tehokkaita tuotteita merkiltä löytyy. Heidän muutamaa naamiota kokeilleena, en todellakaan ihmettele hehkutusta. Oletteko te ehtineet jo testailla Glamglow naamioita tai näitä huulituotteita? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *