21.11.2016

Joogasta lohtua pimeään kauteen

Krakovassa paistoi tänään ihanasti aurinko, mutta se sujahti piiloon jo neljältä. Viime viikolla Suomessa puolestaan tuntui siltä, etten nähnyt edes vilausta auringosta. Tämä vuoden pimein aika on aina yhtä yllätyksellinen ja väsymys hiipii ihan salakavalasti esiin valon puutteen takia. Olen itse yrittänyt saada energiaa ja lohtua pimeään aikaan monipuolisen ruokavalion ohella rauhallisesta joogasta, joka piristää mieltä ja kehoa.

Päivittäisen joogahetken ei tarvitse olla rankka ja pitkä sessio. Lyhyelläkin venyttelyllä ja hiljentymisellä saa ihan valtavasti hyvää fiilistä aikaiseksi. Aamuisin tykkään tehdä kevyitä venytyksiä heti sängyssä ja päivän mittaan venyttelen töiden lomassa. Iltapäivällä on mukava laittaa lemppari tubettajalta video pyörimään ja tehdä ihana rentouttava jooga matolla.

joogamarraskuu

Picture, Vilma P

Yoga With Adriene on edelleen yksi suosikeistani. Rakastan hänen lempeää asennettaan ja monet videoista ovat myös mukavan lyhyitä, jotta ne on helppo saada mahtumaan kiireiseenkin aikatauluun. Suosittelen todella todella lämpimästi kokeilemaan mikäli Adriene on sinulle vielä uusi tuttavuus.

Tänään illan joogana tein Adrienen lyhyen, mutta sitäkin energisoivamman Yoga Rinse- joogan.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille ja paljon energiaa pimeään aikaan. Muistetaan olla armollisia itsellemme ja löytää myös niitä positiivisia puolia pimeästä ajasta. ♥ Panostetaan laadukkaaseen talviteehen, sytyteen muutama kynttilä tuomaan tunnelmaa ja muistetaan pitää huolta omasta kehosta.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jenni / big mamas home
  22.11.2016 at 20:07

  Olen pitkään miettinyt joogan kokeilua, mutta en ole saanut aikaiseksi. Sopivatko Adriennen videot aloittelijoille?

  • Reply
   Mona
   22.11.2016 at 20:42

   Aivan ehdottomasti sopii!! :) Joukossa on myös paljon videoita eri liikkeitä opastamaan. Adrienneen kannattaa ehdottomasti tutustua <3 <3 :)

 • Reply
  Erica
  23.11.2016 at 08:55

  Iltajooga pimeydessä rauhoittaa ihanasti! Huomaan että Suomessa tulee joogattua eniten talvella kun on pimeää (ja kesällä vastaavasti vähän – tukala, huonosti ilmastoitu asunto). Ulkomailla lämpö ei haittaa, kun tulee joogattua ulkona aamuauringossa :)

  • Reply
   Mona
   23.11.2016 at 09:21

   Oih, jooga ulkomailla on ihanaa. Kelpaisi nyt kyllä joku aurinkoloma ja rannalla joogailu ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *