20.11.2016

Koti jouluvalmiiksi

Joulu on ihan nurkan takana! Pehmoiset tekstiilit, kynttilät ja joululaulut ovat jo kuuluneet kodin talviseen ilmeeseen, mutta nyt voi jo alkaa nauttia jouluisemmastakin tunnelmasta. Eetu sanoi, että täällä Krakovassa on tämän viikon aikana tullut kaupungille kunnolla joulu! Huomenna on ihan pakko käydä fiilistelemässä torilla ja ostarilla:)

Rakastan isoja joulukoristeita ja valoja kaupungilla, mutta kotona pidän aina hillityn linjan. Tekstiileillä ja pienillä kauniilla esineillä saa jo paljon aikaan. Tässä hieman jouluista inspiraatiota kodin sisustamiseen ja aivan huippu alekoodi Elloksen kotiosastolle.♥ Joulutunnelmaa kotiin

(*adlinks)

1.*kirjaimet /2. *purkki / 3. *kynttilänjalka /4. *kynttelikkö /5. *tyynynpäällinen / 6. *karvatyyny / 7. *tyyny / 8. *tuikkupidike /9. *kynttelikkö

Elloksen kotivalikoimasta* saa siis vielä 22.11 asti -20% koodilla 345446*

Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *