10.11.2016

Lämpimät takit talvikauteen

Talvi ja kylmät ilmat ovat täällä! Hassua seurata somesta miten sää on muuttunut ihan totaalisesti Suomessa! :O Tosin kyllä Krakovassakin riittää kylmyyttä. Lunta joudutaan ehkä vielä vähän odottamaan. Syysasut saavat kuitenkin nyt jäädä taas hetkeksi taakse ja katse on paksuissa takeissa, tumpuissa, lämpimissä saapikkaissa ja söpöissä pipoissa. Pinterestin Winter Fashion– board käy kuumana! :)

Winter fashion

Winter Fashion boar on Pinterest

Tarkoitus on tehdä vielä inspiraatiokollaasi talvivaatteiden kulmakivistä, mutta nyt aloitetaan muutamilla poiminnoilla talvitakeista. Kannattaa kurkata Elloksen valikoima, sillä heillä on menossa mukava talvivaatteiden alekamppis! :)

takkikollaasiteksti

(all adlinks)

1. Whyred / 2. Ellos / 3. Soaked in Luxury / 4. 884 Altitude / 5. By Malene Birger / 6. Adidas / 7. Hilfiger / 8. Soyaconcept

Itse kuljen vielä alkutalven ihanassa Zaran vihreässä talvitakissa, mutta kaipaisin sen rinnalle myös vähän neutraalimman väristä yksilöä. Eetulta löytyy Parajumpers takki ja olen myös samaa hieman haaveillut. Laatu on takissa ihan loistava ja uskon, että Parajumpers on todella pitkäaikainen hankinta. Katsotaan tuleeko täällä Krakovassa niin kylmät kelit, että tulisi hankittua tuo muhkeus jo tänä talvena.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *