9.11.2016

Alexa Dagmar, Nuoren naisen opas

” A goal is a dream with a deadline”

Moni on varmasti jo huomannut, että mielettömän taitava kolleegani Alexa on syksyllä julkaissut ensimmäisen kirjansa! Aivan huikeaa duunia todella taitavalta ja aikaansaavalta Alexalta. Olen ihaillut Alexan taitavaa sisustussilmää jo vuosia ja saanut yhden jos toisenkin idean kodin kaunistamiseen. Alexan tyyli on myös klassisen ajaton maustettuna hetken trendeillä ja siitä on helppo ammentaa inspiraatiota ympäri vuoden omaan pukeutumiseen. Mahtavaa, että blogimaailman taituri on nyt laajentanut antiaan myös kirjan puolelle. Tässä on ihana joululahjaidea kaikille kauneutta rakastaville naisille. Itse kirja on todella kaunis ja sopii loistavasti kahvipöytäkirjaksi.

Nyt myös yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa tämä kaunis ja inspiroiva kirja itsellesi tai lahjaksi! Alexa ilahduttaa Mona’s Daily Style Instagram seuraajia yhdellä hänen kirjallaan, joten käythän nopeasti osallistumassa arvontaan @Monasdailystyle instagramin puolella. ♥

Onnea ihan hurjasti Alexa upeasta työstä. ♥

nuorennaisenopas

Picture, Salla Riihimäki

Mukana kirjassa on muutaman ihanan suosikkibloggaajanikin Vilman ja Hannan nappaamia kuvia! :)

“Alexa Dagmarin kirja on lempeä ja inspiroiva opas siitä, miten luoda itselle hyvä ja mieluisa elämä. Kirja käsittelee nuoren naisen elämän tärkeimpiä osa-alueita muodista ja työstä elämän kauneuteen, sisustusta ja parisuhdetta unohtamatta. Kirja ei ole toisinto Alexan blogista, vaan se antaa enemmän ja pureutuu syvemmälle.”
-No tofu publishing

”Alexan kirja on hyvän, kauniin ja hallitun elämän ABC. Laadukas elämä syntyy sitoutumisesta, sinnikkyydestä ja tavoitteellisuudesta. Siihen tämä opus antaa järkeviä ja käytännöllisiä vinkkejä”
-Taru Marjamaa, Ellen päätoimittaja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *