9.11.2016

Aamiainen ja 5 voimalausetta

Tämä viihtyisä kahvila on vilahtanut blogissa jo useamman kerran, mutta nämä herkulliset aamiaiskuvat ovat jääneet julkaisematta. Mikäli olet Krakovan reissulla, suosittelen lämpimästi piipahtamaan Wesolassa! :)

wesola1-4 wesola1-2 wesola wesola1-3

Kokosin tähän myös päivän  5 voimalausetta

” Storms make trees take deeper roots ”

” A single thread of hope is still a very powerful thing ”

” Never stop believing in hope because miracles happen everyday ”

” I enjoy this day and cheerfully look forward to tomorrow. ”

” My day begins and ends with gratitude and joy. ”

Mahtavaa keskiviikkoa kaikille! Iltapäivällä tulossa ihana arvonta, joten pysykäähän kuulolla. ♥

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ikäkriisi
  9.11.2016 at 10:21

  Voi Mona, mitä on toivo (hope)? Käytät sitä tai siihen liittyviä mietelauseita usein ja en pysty nyt mitenkään ymmärtämään mitä sillä tarkoitetaan (muuta kuin uskonnollisessa jargonissa). Olen tekijä sekä nykyhetkessäolija ja minulle on aina ollut ohjenuorana tämänkaltaiset ajatukset: “Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista, se on tekemistä, olemista ja joksikin tulemista. ” Nyt kuitenkin tuo toivo on alkanut kolkuttamaan takaraivossani eli miten sinä sen koet?

  • Reply
   Mona
   13.11.2016 at 12:41

   Pahoittelut, kun vastaaminen kesti ihan tolkuttoman kauan!
   Ja olen kyllä sitä mieltä, että tärkeintä on löytää itse kukin omat merkityksensä tarkoituksille. Mikäli sinulle nuo mainitsemasi sanat tuovat enemmän voimaa, kuin esim nyt vaikka tämä toivo, niin ehdottomasti käytä niitä voimaannuttamaan omaa arkea <3 :)
   Minulle toivo on moninainen, enkä osaa antaa siihen yhtä oikeanlaista selitystä. Minulle toivo on aina uskomista hyvään ja siihen, että kaikella on tarkoitus. Minulle toivo luo tunnetta onnistumisesta. :)
   Ihanaa sunnuntaita sinne <3

 • Reply
  Kristiina
  9.11.2016 at 10:21

  Voimalauseita mä tarvitsen kun meen aamuvuoroon. Kai mun rukoukset on kuultu, tän kuun puolivälin jälkeen aamuvuorot alkaa vasta 7:30 :) kokeilu vasta eli en huuda vielä hurraata enkä hypi kattoon :) Kokeilu kestää n 3 kk.
  Vieläkö sä muuten heräät 3-4 aikaan aamuisin? Sun aamut ja päivät on kyllä riittoisia ja saat aikaan vaikka mitä. Ja herävä city, voiko kauniimpaa olla!! Mä itse olen parhaimmilani iltavuoron jälkeen 21:30- ja kyllä tavarat lentelee paikoilleen ja nukkumaan en malta mennä. Toki tieto, että muru soittaa töittensä jälkeen noin klo 24 antaa kummasti virtaa myös :)
  Mulla on muuten kuukauden kokeilu. Yritän elää ilman MUTTA sanaa. Se on niin negatiivinen sana. Pitääkin oikolukea tämä ja katsoa montako muttaa löytyy…
  Ihanaa keskiviikkoa. Olkoon tämä lempeä päivä vaikka USA:n vaalit menikin pyllylleen! Halit!

  • Reply
   Mona
   13.11.2016 at 12:44

   Voi en sentään :D 6 -7 heräilen tällä hetkellä :D Ihan kolmelta en ole sentään koskaan herännyt ;)
   Ja ihan mahtavaa tuo mutta sanan pois jättäminen. Mä puolestani vältän mahdollisuuksien mukaan aina PITÄISI sanaa. Hitsi se on ärsyttävä :D Tuumasta toimeen ja mutat ja pitäisi syrjään;) Lueskelen juuri ihanaa Marika Borgin kirjaa Rakastu elämääsi ja siinä myös pohditaan paljon sanojen merkitystä. Enemmän rakastavia positiivisa sanoja ja vähemmän negatiivistä energiaa välittäviä sanoa. Siinä tavoite ja päämäärä. Mun myös karsittava kiroilua. Ihan hölmö ja pinttynyt tapa jäänyt teiniajoilta.

 • Reply
  LeenaK
  9.11.2016 at 12:46

  Kiitos vinkistä, ensi viikolla olen tulossa Krakovaan :) Täytyy poiketa Wesolassa.

  • Reply
   Mona
   13.11.2016 at 12:44

   Oiii mahtavaa <3<3 IHANAA reissua Krakovassa!! Jos satut tulemaan vastaan kaupungilla niin tuu ihmeessä nykäisemään hihasta:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *