8.11.2016

Matkakuume

Ihan kuin meidän Aasian matkasta olisi ikuisuus. Siis oikeasti ikuisuus. Tällä viikolla olen joutunut selvästi muutaman kerran marraskuisen “mua ärsyttää kaikki” taudin kouriin ja olen nähnyt päiväunia hiekkarannoista ja liplattavasta merestä. Vaikken ole vielä kärsinyt pimeydestä ja energiat ovat ok tasolla, silti mieli kaipaa aurinkoa ja myös lomaa. Olen viimeisen puolentoista vuoden aikana pitänyt vapaata ja lomaa päivän siellä ja päivän täällä. Nyt alan huomata, että kaipaan ihan oikeasti viikon kunnollista irtiottoa kaikesta. Helpommin sanottu, kuin tehty. Nyt ulkomailla asuessa usein käy myös niin, että “loma” käytetään Suomen vierailuun. Eli toisin sanoen, kun Eetulla on lomaa suuntaamme Suomeen. Ei siinä mitään, rakastan Suomea ja ihmisiä siellä, mutta kyllä nyt alkaa kroppa ja mieli kaivata reissuun, johonkin lämpimään. Olenkin tässä puntaroinut, että onko vielä tämän vuoden puolella varaa pitää yhtä viikkoa kokonaan lomaa ja ottaa äkkilähtö, johonkin kauas. Ajan puutteen lisäksi miinuksena on se, etten saa Eetua mukaan. Voisin hyvin kuvitella lähteväni matkalle yksinkin, mutta mieluummin jaan matkakokemukset Eetun kanssa.

Matkakuume, Krabi

Matkakuume, Krabi

Matkakuume, Krabi

Matkakuume, Krabi

Tällä kertaa annan värikkäiden Krabin kuvien piristää ja jään vielä uneksimaan rantalomasta!

Onko sulla marraskuussa luvassa jokin ihana lomareissu, jos niin kerro minne ja pahenna vähän lisää matkakuumetta täällä päässä! ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *