23.10.2016

Breakfast

Tyrnishotti, kaurapuuroa lisukkeilla, karjalanpiirakoita, hedelmiä ja paljon muuta. Niistä oli ihanan Lilla Robertsin aamupala tehty. Lilla Roberts tarjosi yön minulle ja ihanalle Vilmalle The Blog Awards gaalan perjantaina. Tämä oli jo toinen kertani Lilla Robertsissa ja täytyy sanoa, että hotelli on noussut ihan kärkisijoille Helsingin hotelleista. Sijanti on ensinnäkin aivan täydellinen ja toisekseen hotellin sisustus mielettömän kaunis. Voin todella lämpimästi suositella hotellia kaikille Helsinkiin matkustaville.

lilla-roberts1-5

Lilla Robertsin aamupala on ehkä yksi parhaimmista hotellien aamupaloista mitä tiedän. Todella laadukas ja juuri sopivan kokonainen. Ei liikaa, mutta ei liian vähääkään. Kaikkea tarpeellista löytyy ja raaka-aineet ovat hyviä ja tuoreita. Heräisin mielelläni useammin tähän aamupalaan;)

Aamupalan lisäksi olen myös syönyt kerran Lilla Robertsin Krog Roba ravintolassa (jonne siis myös hotellin aamupala katetaan) lounaan ja se oli myös aivan huikean hyvä. Iso suositus myös siis ravintolalle. Ihana rauhallinen ympäristö on loistava esim tapaamisille ja rennoille palavereille.

lilla-roberts1-4

lillaroberts1-2

lilla-roberts1-6

lilla-roberts1-3

lilla-roberts1-7

Ihanan hotellin lisäksi parasta tuossa viikonlopussa oli tietysti ihana seura. Oli ihana nähdä Vilma pian minun Italian reissun perään. Vilman kanssa on niin helppo olla ja puhua ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. Olen aina saanut Vilmasta hänen blogin kautta sen kuvan, että Vilma on sydämellinen persoona, joka ottaa jokaisen tunteet huomioon. Juuri sellainen hän onkin. On mieletön rikkaus saada vielä aikuisena niin ihana ystävä ja keskustelukumppani elämään ♥

Nyt täällä Krakovassa nautitaan upeasta aurinkoisesta kelistä! Otan ehdottomasti tänään kameran mukaan kaupungille, kun lähdemme taas näyttämään paikkoja meidän vieraille. Onko teillä jotain erityisiä postaustoiveita Krakovasta vai onko ihan fiilistelykuvat myös toivottuja? Laittakaahan kommenttia ja kertokaa mistä tykkäätte :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

Hotelliyön sponsoroi Lilla Roberts

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Salla @sallashome
  23.10.2016 at 11:13

  Nam! <3 Oliko tuolla aamupalaa tarjolla myös muille kuin hotellivieraille, silleen kahvilatyylillä? :)

  • Reply
   Mona
   23.10.2016 at 11:29

   Joooo mun mielestä täällä voi nauttia aamupalaa myös ihan muuten kuin hotellin vieraan! :) Iso suositus <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *