29.9.2016

Kuulumiset kiireen keskellä

Kiire, mikä ihana tekosyy. Tällä viikolla on tuntunut, että tätä tekosyytä on tullut käytettyä turhan monta kertaa. Treeneistä ja syömisestä en silti ole karsinut. Olen nyt todella päättänyt, että vaikka miten kiire olisi ja vaikka, kuinka houkuttaisi jäädä tietokoneelle hoitamaan asioita on oma fyysinen kunto aina etusijalla. Vaikka joka päivä ei salille ehtisikään, löytyy aina aikaa lyhyelle hölkälle. Jo 20 minuutin kevyellä hölkällä saa valtavan hyvänolon tunteen aikaiseksi ja energiaa hurjasti lisää. Syyskuun kiireissä pyrinkin joka päivä muistuttamaan itseäni, että henkinen ja fyysinen hyvinvointi auttaa jaksamaan myös kiireisessä arjessa ja pieni päivittäinen panostus liikuntaan on iso sijoitus omaan energiaan myöhemmin.

krakow

Ihan käsittämätöntä, että syyskuu lähenee loppuaan ja täällä Krakovassa saadaan nauttia vielä aivan kesäisistä keleistä. Kävelin tänään iltapäivästä kotiin toppi päällä hartiat paljaana. Mieletöntä. Hymyilin myös hölmö virne naamallani koko kotimatkan ja mietin mielessäni miten järjettömästi Krakovasta pidän. Onhan täälläkin omat huonot puolensa, mutta niin on jokaisessa paikassa. Itse olen löytänyt tästä ihanasta kaupungista rutkasti enemmän niitä hyviä puolia.

Lauantaina juhlistamme meidän naimisiin menoa Eetun kolleegoiden ja uusien ystäviemme kanssa illallisen merkeissä. Kaiken kiireen ja miljoonan tulessa olleen raudan ohella myönnän, etten ole laittanut tikkua ristiin juhlien eteen. Olenkin enemmän, kuin tyytyväinen Eetuun, joka on järjestänyt kaiken kuntoon!! Huomenna tosin on minun vuoro ja saankin juosta aamusta iltaan hoitamassa muutamia viimetipan järjestelyjä. Ihan sairaan kivaa päästä istumaan mahtavien tyyppien kanssa iltaa ja ottaa pieni hääuusinta nyt täällä Krakovan päässä! :)

Nyt nukkumaan ja huomenna aamulla salille, ennen kuin alan juosta pää kainalossa kaupungilla asioita hoitamassa;)

Mahtavaa kohta alkavaa viikonloppua kaikille! :)

Ps. Viikonloppuna tulossa youtuben puolelle meikkivideota ja kiva arvonta!! Käy siis laittamassa kanava seurantaan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *