24.9.2016

Barbie girl

Vaaleanpunaisen hehkutus jatkukoon! ;) Iskin silmäni Puolan Harper’s Bazaar lehdessä ihanaan pinkkiin kollaasiin ja innostuin itsekin väsäämään vastaavanlaisen yhteistyökumppani Zalandon valikoimasta. Tänään ja huomenna Zalandon valikoimaan saa vielä huikean 20% alen (KAIKESTA/Koodilla: CRAZYFI20*!), joten kannattaa käydä kurkkaamassa muutakin, kuin nämä syötävän söpöt pinkit yksilöt:)

barbie

1. Collegepaita, Gant
2. Toppi, Topshop
3. Rannekoru, Snö of Sweden
4. Laukku, Rebecca Minkoff
5. Kaulakoru, Aldo
6. Villakangastakki, Ichi
7. Neule, Topshop
8. Neule, Modström
9. Hame, mint & berry
10. Huivi, ICHI
11. Trikoomekko, Missguided
12. Hattu, Aldo
13. Toppi, Evans
14. Laukku, Michael Kors
15. Avaimeinperä, Furla
16. Rannekello, Komono
17. Juhlamekko, Coast
18. Toppi, Even&Odd
19. Body, Missguided
20. Villakangastakki, Lost Ink
(adlinks)

Useimmiten vaaleanpunaista tulee käytettyä enimmäkseen kesäisin, mutta uskon tämän syksyn tuovan mukanaan enemmän hempeitä pinkkejä neuleita, huiveja ja myös ehkä takkeja. Pinkkihuuma siis jatkukoon syksyyn ja alkutalveenkin asti! ;)

Zalandon* valikoimasta TÄNÄÄN ja HUOMENNA kaikesta 20% alennus koodilla CRAZYFI20*

Koodin ehdot: Etu on voimassa 24.-25.9.2016 | Tilauksen vähimmäisarvo 20 %:n alennuksella on 150,00 €, ei sisällä pikatoimituksen kuluja | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Ei koske lahjakortteja eikä Zalando Loungen tuotteita | Yksittäiset tuotteet tai merkit voivat olla poissuljettuja | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin

(adlinks*)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *