25.9.2016

Elämä on yhtä juhlaa sinun rinnalla

Tänään on rakkaan Eetun syntymäpäivät. Saan viettää jo seitsemänsiä Eetun syntymäpäiviä ja olla hänen rinnalla. Ensimmäistä kertaa nyt myös vaimona. Elämä ei olisi sama ilman Eetua. Syntymäpäivät ovat yleensä antamista, mutta päällimmäisenä minulla on mielessä se miten paljon minä olen Eetulta saanut. Rajattoman rakkauden ja turvan. Luottamuksen siihen, että mitä tahansa elämässä tapahtuu, on minulla rinnalla ihminen, johon voin nojata. Eetu on opettanut minulle viimeisen seitsemän vuoden aikana niin paljon ja olen jokaisesta hetkestä kiitollinen ikuisesti. Olen äärettömän onnellinen, että voin kasvaa ja vanheta yhdessä tämän ihanan ihmisen vierellä.

Hyvää syntymäpäivää rakas aviomieheni ♥

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Outi Karita
    26.9.2016 at 07:08

    Samoja ajatuksia täällä tänään kun on oman miehen syntymäpäivä :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *