23.9.2016

Yksityiskohdat ratkaisevat

Viime viikolla Vierashuoneen muodonmuutos– postauksessa näkyi kuvia tekstiileillä sisustamastani vierashuoneesta. Pohjan ja suurien linjojen ollessa yksinkertaisia on hyvä panostaa pieniin yksityiskohtiin ja saada niillä aikaan kaunis sisustus. Tässä muutama inspiroiva elementti kauniin ja ajattoman sisustuksen luomiseen.

sisustus_ellos

Seinäkello PR Home / Kattolamppu Ellos Home  / Pussilakanasetti Ellos Home / Pöytävalaisin Ellos Home / Muki Gant Home  (adlinks)

Valkoiset laadukkaat petivaatteet tekee huoneesta kuin huoneesta heti ylellisemmän ja kauniilla valaisimilla saa puolestaan luotua tunnelmaa ja ilmettä huoneisiin.

Syksyn tullen huomaan aina innostuvani uudelleen sisustamisesta. Kauniita esineitä, pehmoisia tekstiilejä ja tietysti paljon kynttilöitä. Mikäs sen ihanampaa, kuin käpertyä lukemaan hyvää kirjaa houkuttelevaan petaukseen kynttilöiden ja lukulampun tunnelmallisessa valossa.  ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *