23.9.2016

Krakow restaurant, Wesoła Cafe

Krakovan kahvilavinkeillä jatketaan. Tällä kertaa vuorossa meidän ehdoton lempparimme Wesoła. Täällä olemme käyneet luvattoman monta kertaa, vaikka Krakova olisi täynnä eri kahviloita ja testattavaa riittäisi vuoden jokaiselle päivälle. Mutta minkäs teet, kun olet kerran löytänyt täydellisen niin siitä ei hevillä osaa luopua ;)

Wesoła Cafe

Wesoła-Cafe

Wesoła Cafe, Kraków, Poland

Wesoła Cafe, Kraków, Poland

Tarjolla on TÄYDELLISEN kahvin lisäksi ihanaa syötävää. Viikonloppuisin Wesolaan kannattaa suunnata pitkälle aamupalalle. Listalta löytyy varmasti jokaisen makuun jotain. Jos mahdollisuus on käydä Wesolassa useamman kerran niin suosittelen maistelemaan erilaisia kahveja. Tämän kahvilan paristat ovat todella todella taitavia ja jopa minä, joka en niin kahvista tarkemmin tiedä huomaan eron tavalliseen suodatin kahviin ;)

Wesolan Facebook sivut löytyvät täältä.

Wesola Cafe, Rakowicka 17, 31-511 Kraków

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *