9.9.2016

Viikonloppu & kuulumiset

“Success is peace of mind that is the direct result of self-satisfaction in knowing you did your best to become the best that you are capable of becoming.”

Flowers

Flowers

Syyskuu on lähtenyt käyntiin Krakovassa mitä parhaiten. Saamme seuraavan parin kuukauden aikana koko puolen vuoden edestä vieraita kylään tänne. Ihana viettää aikaa rakkaiden kanssa ja ihan mieletöntä näyttää Krakovan katuja etenkin, kun Krakova todella tuntuu näyttävän nyt parastaan. Aurinko paistaa ja ilmat ovat olleet paremmat mitä olisin koskaan osannut kuvitella. Eilen päällä oli lyhyet shortsit! Tuntui, kuin olisi ollut “ulkomailla” :D

Nyt on kuitenkin aika näyttää itselleni parhaat mahdolliset organisointikykyni, sillä aikamoista tasapainoilua tulee tämä kuukausi olemaan työn ja vapaa-ajan suhteen. Vieraiden täällä ollessa haluaisin tietysti viettää mahdollisimman paljon aikaa heidän kanssaan. Yrittäjänä on se hyvä puoli, että voin itse päättää työajoistani ja se mahdollistaa sen, että voin päivisin kulkea vieraiden kanssa ympäriinsä. Toisaalta iltamyöhään töiden teko väsyneenä ei aina ole se paras mahdollinen vaihtoehto tehokkuuden ja laadun suhteen.

Toisaalta nyt tulee varmasti testattua rutkasti taas uusia ravintoloita ja kahviloita, joten kamera kulkee mukana kaupungilla jatkuvasti;) Muistakaa siis kurkkia Krakova– tunnisteen alle, jos aikeissa on tehdä reissu tänne suuntaan! <3 :)

Aivan ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille ja kuullaan pian <3 <3

Ps. Viikonlopulle on hyvä muistuttaa tästä klassikko-kirjavinkistä! Kurkkaa täältä! :) Loistava kirja luettavaksi syksyn pimeneviin iltoihin <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *