27.9.2015

Kirjavinkki: Läsnäolon voima

eckharttolle

Eckhart Tolle, Läsnäolon voima

Suurinosa varmasti tunnistaa Eckhart Tollen nimen. Itse sain vasta vähän aikaa sitten tilattua ensimmäisen Tollen kirjan kotiin, vaikka hänen tekstejään olen lukenut muuten pitkään ja paljon netistä. Ihan mieletön opettaja, jonka kirjoitukset rauhoittavat ja tuovat onnea arkeen.

Läsnäolon voima käsittelee meidän ihmisten monimutkaista mieltä, joka usein on monien ongelmien lähde. Meditaation ja tietoisen läsnäolon harjoitusten löydettyäni olen itse kokenut, että elämä on muuttunut todella paljon ja lähtemättömästi. Tällä tiellä on ihana oppia uutta ja kasvaa itse ihmisenä koko ajan.

Tollen kirjoituksia suosittelen ihan jokaiselle. Klassikon asemaan päässyt Läsnäolon voima saisi löytyä jokaisesta taloudesta ja se onkin loistava lahjavinkki läheiselle.

Mitä ajatuksia ja tunteita Eckhart Tolle on teissä herättänyt?

Ps. Kiitos kaikista linkeistä edelliseen postaukseen – ihania blogeja kommenttiboksi täynnä! Käykää jo nyt kurkkimassa niitä. Nostan ensi viikolla joka päivä yhden blogin erikseen vielä omassa postauksessaan! Linkkejä voi käydä vielä lisäilemässä, mikäli ei vielä ole ehtinyt :) Tsekkaa täältä!

Pps. FB:n puolella super kiva arvonta menossa, käykää pikaiseen tykkäämässä sivuista ja osallistumassa arvontaan:) Löytyy täältä!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kristiina Maria
  27.9.2015 at 14:08

  Tämä on pitkää ollut mun lukulistalla, olen lukenut Tollen tekstejä netistä, mutta kirjaan en ole ehtinyt tarttua. Tein tästä kuitenkin heti aineistopyynnön (yo:n kirjatossa on muuten tosi hyvin self helppiä! :D), kun näin sun snäpin. :) Ehkä tätä pitäisi testata myös äänikirjana. Vimeaikoina olen tykännyt erityisesti kuunnella Louise Haytä, elämänkokemus kuuluu hänestä jotenkin niin selvästi ja tykkään muutenkin kuunnela äänikirjoja, joissa lukijana on kirjan kirjoittaja.

  • Reply
   monasdailystyle
   27.9.2015 at 14:20

   Hei Louise Hay on mun niin ehdoton suosikki<3 No okei mulla on suosikkeja aika monta niinkos tiedät, mut kuitenkin ;D
   Ja KYLLÄ – äänikirjat on maaaaailman paras keksintö. Vaikka kokonaan en kyllä koskaan haluu luopua kirjoista, niissä on ihana fiilis ja tuntu, mut hitsit äänikirjat on jotain niin kätevää. Mulla menossa nyt maraton Conversations with God. Ihan mieletön. Ei voi muuta sanoa. Kannattaa laittaa luki/äänilistalle jos et vielä oo tsekannu. http://www.amazon.com/Conversations-With-God-Uncommon-Dialogue/dp/1597772097

 • Reply
  Outi Karita
  29.9.2015 at 07:10

  Oonkin useammassakin postauksessani viitannut tuohon kirjaan.
  Tykkään kirjasta ja se on tuonut paljon ajatuksia itselle. Tällaiset self-help kirjat toimivat mulle usein meditatiivisina. Tää kirjaa olen lukenut aika kauan, tartun kirjaan silloin tällöin enkä edes ole pyrkinyt lukemaan kirjaa esim. kuukauden sisään…

  http://outikarita.fitfashion.fi/

 • Reply
  Pillo
  18.9.2016 at 16:19

  Yksi kirja on minulla ylitse muiden ALITAJUNTASI VOIMA ja valitettavasti nyt en muista kirjoittajaa mutta alitajunnalla on uskomaton voima sen olen vuosien saatossa saanut kokea ihan konkreettisesti.

  • Reply
   Mona
   18.9.2016 at 18:54

   Hei ihan mahtavaa, kiitos tästä vinkistä! Joskus sivukorvalla kuullut, mutta näköjään unohtanut kokonaan. Nyt menee heti listalle, kun löytyi Audiblestakin!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *