20.8.2016

JL

Joonas-Laine

Mun ihana rakas pikkuveli on todella innostunut valokuvauksesta ja minä tietysti tyytyväisenä siskona otan kaiken kuvausavun aina vastaan, kun ollaan samoilla hoodeilla ;) Kivojen kuvien lisäksi mua on viimeaikoina ilahduttanut ihan suuresti Joonaksen hurja kehitys lyhyessä ajassa. En ehkä ole se kaikkein kultaisin isosisko aina noin sanallisesti ja saatan sanoa mielipiteet välillä turhankin suoraan. Onneksi Joonas on tähän tainnut vuosien mittaan jo tottua ja osaa suodattaa tarvittavan määrän toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :D

Oli miten oli niin nyt tämän vuoden puolelle kuvien kanssa ollaan tultu toooodella pitkä matka. Veli on harjoitellut hurjasti ja kuvannut mm. tyttöystäväänsä ja kavereita. Tiedän, että hänen päättäväisyydellä ja määrätietoisuudellaan tullaan näkemään vielä lisää hurjaa kehitystä!! :)

Mikäli siis olet bloggaaja Turun seudulla ja kaipaat kuvausapua silloin tällöin niin kannattaa laittaa Joonakselle viestiä. Hän tekee myös mielellään pieniä kuvauskeikkoja muihin tarkoituksiin, joten rohkeasti vaan spostia Joonakselle! joonass_l@hotmail.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *