21.8.2016

Syksyn treenisuunnitelma + 3 motivaatiobiisiä

Syksy on mielestäni aina ollut parasta aikaa ottaa itseään niskasta kiinni ja asettaa uusia tavoitteita. Syksy on aina vähän kuin uusi vuosi ja uuden vuoden alku. Motivaatio on katossa ja innolla odottaa mitä syksy tuo tullessaan. Rakastan asettaa tavoitteita ja saan niistä paljon energiaa arkeen. Mielestäni jatkuva kehittyminen on yksi onnellisuuden avaimista. Matka tavoitteita kohti on palkitsevaa, kun huomaa kehitystä askel kerrallaan. Ilman kehitystä koen jämähtäväni paikoilleni.

Treenitavoitteet tälle syksylle alkaa olla nyt selvillä. Ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa (ehkä koskaan?) olen pyytänyt treenisuunnitelmiin apua. Haluan olla elämäni parhaimmassa kunnossa. Haluan olla vahvempi ja nopeampi mitä olen koskaan ollut. Ruokapuolella kaikki sujuu hyvin, koska terveellinen ja monipuolinen ruokavalio on iskostunut vuosien aikana jo niin vahvasti kalloon. Äiti on myös aina taustalla muistuttamassa, jos joku tuntuu haastavalta ja tiedän voivani häneltä aina kysyä ohjeita eri tilanteissa.

Treenien suhteen olen aina ollut yleensä itse se, joka auttaa muita. Inspiroi ja kannustaa muita tekemään ja löytämään niitä omia juttuja. Taustani ryhmäliikuntaohjaajana on varmasti yksi iso syy tässä. Totuin jo nuorena löytämään erilaisia tapoja motivoida erilaisia ihmisiä liikkumaan ja pääsemään oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Vuosien myötä olen kuitenkin itse jämähtänyt oman ihanan pumpulisen mukavuusalueeni sisälle. Rakastan liikuntaa ja se on aina osa arkeani. Kehitystä ei  kuitenkaan minkään liikunnan suhteen ole tapahtunut pitkään aikaan. Haluan oppia lisää, olla parempi, kehittyä! Yksi pieni tavoite on jo kohta muutaman vuoden ollut käsilläseisonta. Se alkaa sujua jo hyvin jokapäiväisen harjoittelun jäljiltä. Mutta haluan enemmän. Haluan olla niin vahva, että jaksan seistä käsilläni pitkään.

Nyt seuraavat 12 viikkoa minulla on yksi aivan mieletön ja rakas tyyppi taustalla tsemppaamassa ja kannustamassa. Painamassa juuri niitä oikeita nappeja, jotta jaksan huonoinakin päivinä antaa itsestäni enemmän. Olen enemmän kuin innoissani tulevasta. Seuraava 12 viikon treeni ei todellakaan tule olemaan pelkkää personal trainerin kanssa treenaamista vaan se tulee olemaan ennen kaikkea henkisen puolen hommia. Kannustusta siihen miten saada itsestään irti mahdollisimman paljon. Kirjoittelen varmasti tarkemmin fiiliksiä projektin edetessä täällä blogissakin.

Syksyn treenisuunnitelmat

Minä meditoinnin puolesta puhujana aloitan jokaisen päivän rauhallisella meditaatiolla. Nyt seuraavat 12 viikko on tarkoitus ottaa meditaation lisäksi vähän vauhdikkaampaa settiä. Aamutreenit ovat iso osa projektia, joten mieli pitää saada mukaan  heti aamusta. Asetinkin itselleni kolme motivaatiobiisiä, jotka laitan soimaan heti aamulla (tosin vasta sen meditaatiohetkeni jälkeen;) Niistä en luovu:D).

Omat motivaatiobiisini ovat seuraavat:

Katy Perry – Roar

Calvin Harris – This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna

Britney Spears – Work B**ch

Mitkä ovat sun 3 tämän hetken parasta motivaatiobiisiä, jotka saavat treenifiiliksen hetkessä kattoon??:) Entä onko teillä tehtynä syksylle treenisuunnitelmia?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Eeva
  21.8.2016 at 09:55

  Treeni on aina ok, mutta minulla olis nyt ihan toisenlaista asiaa. Olen tulossa ystäväni kanssa tulevana perjantaina Turkuun. Tietäisitkö jotain ihanaa ravintolaa illallistaa. Pitääkö varata pöytä. Laitatko vaihtoehtoja. Kiitos tuhannesti ja onnea naimisiinmenon johdosta.Ps. Olemme jo vähän iäkkäämpiä!

  • Reply
   Mona
   21.8.2016 at 11:12

   Mahtavaa, Turku vkl on aina hyvä idis ;) Suosittelisin tsekkaamaan ainakin näitä vaihtoehtoja, joista itse tykkään ihan hurjasti:
   Tintå, Pinella, Tårget, Sergios, Kaskis (aika pitkät varausjonot), Smör yms. Aika vaikea mennä vikaan, kun Turussa on niin monta ihanaa paikkaa <3 Aurajoen ranta on täynnä super kivoja ravintoloita :) Laitahan kommenttia myöhemmin mihin päädyitty! :)

 • Reply
  Salla / Happy Heels
  21.8.2016 at 09:57

  Musiikki antaa kyllä uskomattoman paljon voimaa treenaamiseen :) Mun tavoite on tehdä peruskuntoa ylläpitävästä liikunnasta säännöllisempää, jotta jaksaisin arjessa paremmin. Salillekin olen palaamassa hakemaan lisää potkua lihaskuntoon.

  Mielenkiinnolla jään seurailemaan projektiasi, kuulostaa hyvältä! :)

 • Reply
  Saila
  21.8.2016 at 10:41

  Mulla on joku musiikkifiksaatio, on aina tosi kiva lukea muiden soittolistoista :) Ehkä mun omat tän hetken motivaatiobiisit on vähän outoja, mutta kerrotaan ne nyt kuitenkin: Porcupine Tree – Arriving Somewhere But Not Here, Röyksopp – Monument (The Inevitable End Version) ja Sia – Dressed in Black.

  Ihanaa syksyä ja tsemppiä treeneihin :) <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *