9.8.2016

Photobooth

Yksi häiden ehdoton “ohjelmanumero” oli photobooth, jonka järjestimme juhlapaikan yhteen nurkkaukseen lähelle vessaa, jolloin tiesimme jokaisen ainakin vilaukselta huomaavan tämän nurkan. Photoboothin rekvisiitta oli siirrettävissä ja kirjoitimmekin pieneen kylttiin, että on toivottavaa viedä rekvisiittaa myös mukana ulos. Illan aikana saimme ihan hurjan ihania kuvia vieraista rekvisiittoineen :D Ihan parasta, kun monet lähettivät minulle erikseen ottamiaan kuvia. Niitä on ollut hauska seurata ja kunhan saadaan kaikki hääkuvat kasaan niin olisi hauska teettää erillinen pieni kansionsa kaikista näistä hauskoista photobooth otoksista.

Rekvisiittana oli hääbutiikin* viikset, lasit ja huulet. Niiden lisäksi äitini ja isäpuoleni löysivät täydellisen kultakehyksisen taulun kirpputorilta, josta vain revimme maalauksen pois :D Ihan huikeat hatut puolestaan meille lainasin ihanaakin ihanampi Henna <3

monajaeetu4phoboothmonajaeetu-2498

Kuva 1, Siiri Saarela / Kuva 2 & 3, Riikka Lilja-Niemi

* adlink

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *