10.8.2016

Hääkampaus

Hääkampaus, Mona&Eetu, Riikka Lilja-Niemi

Hääkampauksen minulle teki yhteistyössä Yazz Hair parturi-kampaamon ihana Irene. Minulle oli tärkeää, että kampaus voidaan toteuttaa kotona, jotta sain viettää mahdollisimman pitkään aikaa rakkaiden kanssa tärkeänä päivänä. Olenkin todella tyytyväinen, että Irene ehti kiireisenä päivän tulemaan veljeni luokse, jossa me laittauduimme kaasojen kanssa yhdessa valmiiksi hääpäivää varten. Melkoista menoa oli kyllä tuo aamupäivän laittautuminen, kun pienessä kaksiossa oli yhteensä 9 naista + kuvaaja :D Ai niin ja pieni Lyydia vauva myös. Lyydia on yleensä aina todella rauhallinen, mutta aamupäivällä hänellä oli kyllä sen päiväinen ärsytys päällänsä, että tämä pienin typy piti huolen, ettei tule hiljaista hetkeä :D

Minulle oli alusta asti selvää, että haluan pitää hiukset auki, jotta tunnen oloni mahdollisimman “oman näköiseksi” hääpäivänä. Irene laittoi muutaman clip on- pidennyksen hiuksiin lisäkkeeksi, jonka jälkeen hiukset kiharrettiin ja sivuilta laitettiin tukkaa hieman kiinni.

Hääkampaus, Mona&Eetu, Riikka Lilja-Niemi Hääkampaus, Mona&Eetu, Riikka Lilja-Niemi

Tarkempia potrettikuvia lisäilen vielä myöhemmin, kun saadaan kuvaajan kuvia! :) Meikistä puolestaan olisi tarkoitus tehdä vielä uusinta ja kuvata se myös videolle. Toivottavasti ehdimme sen vielä toteuttaa ennen, kuin lähdemme taas takaisin kotiin Krakovaan..

Kuva 1, Riikka Lilja-Niemi / Kuva 2 & 3, Maria Karttunen

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Satu
  10.8.2016 at 12:26

  Hei Mona!

  Aivan ihana hääkampaus ja mekko sinulla. Todella kaunis morsian kyllä. Paljon onnea sinulle ja Eetulle! :)

  Minulla olisi kysymys, joka ei kyllä liity millään tapaa postauksen aiheeseen. Olen lähdössä Kuala Lumpuriin Univerisiti Putra Malaysiaan opiskelemaan ja muistelin, että olit samassa yliopistossa vaihdossa. Yliopisto on melko kaukana keskustasta, joten miten yleensä kuljitte yliopistolle?

  Ihanaa kesän jatkoa!

  • Reply
   Mona
   10.8.2016 at 12:32

   Moikka Satu <3 Ja kiitos paljon :)
   Ja oiiii ihanaa - KL:ään!!!!! Sulla on edessä ikimuistoinen aika <3 Me kuljettiin yliopistolle taksilla. Mentiin kolmen porukalla yhtä matkaa, joten oli tosi edullista.
   Nauti koko Malesia ajasta. Se on ihan parasta. Vitsit kun pääsisi pian itsekin uudelleen:')

  • Reply
   Meri
   10.8.2016 at 15:50

   Heippa Satu,

   Ja lämpimästi (kirjaimellisesti, sillä täällä on kuuuuuuma :D!) tervetuloa Kuala Lumpuriin! Opiskelen myös täällä – tosin eri yliopistolla, mutta jos kaipaat vaikka kahvitteluseuraa jossain vaiheessa, niin laittele meiliä :) merica.virta (at) gmail.com

 • Reply
  Iiris
  10.8.2016 at 13:18

  Onnea hurjasti teille!! <3 Tämä on ehkä vähän hassu kysymys mutta mihin aikaan aloititte valmistautumisen häihin? Mihin aikaan heräsit jne. Olisi kiva kuulla hääpäivän "aikataulusta" enemmän! :) Hetkinen, onko joku kaasoista tuonut lapsensa morsiamen hääpäivänä valmistautumisaamuun!? En oikeasti ikinä kehtaisi tuona noin erityisenä päivänä tuoda omaa huutavaa lasta upeaan valmistautumishetkeen kun muutenkin siinä on paljon sähellystä… Mun mielestä vähän tökeröä! Enkä tarkoita tätä pahalla sinulle todellakaan!! :)

  • Reply
   Mona
   10.8.2016 at 14:35

   Kiitos paljon Iiris <3 Hei loisto postausidea! :) Teen päivän kulusta siis tarkemman postauksen. Laitan sen työn alle, kun saan kuvaajan kuvat niin saan mahdollisimman monipuolisen kokonaisuuden kuvineen :) Ja Lyydia-vauvan tulo oli yhdessä sovittu, pikkuinen on vastasyntynyt, joten oli ihan itsestäänselvää, että hän on mukana. Vauvan äiti oli aivan huikea ja pysyi koko päivän (ja ennen häitäkin) mukana kaikissa järjestelyissä, enkä voisi hänelle olla kiitollisempi kaikesta korvaamattomasta avusta<3 Eikä tuo mini tyyppi sentään koko aikaa pitänyt ääntä :D

 • Reply
  äiti itsekin
  10.8.2016 at 22:04

  Anteeksi, mutta nyt on pakko kommentoida Iirikselle. Minusta on vähän tökeröä olla ajattelematta pienen vauvan tarpeita. Itse en ikinä kehtaisi vaatia äitiä olemaan erossa vauvastaan.

  • Reply
   Mona
   10.8.2016 at 22:13

   Juu sehän ihan selvää, että pieni vaavi oli mukana <3:) Olin äärimmäisen kiitollinen, että äiti ylipäänsä sai järjestettyä niin, että itsekin pääsi mukaan hääpäivän lisäksi aivan kaikkiin muihinkin järjestelyihin ja menoihin ennen häitäkin <3 Ja kyllä oli pientä tuo hetken aamupäivän huono mieli, kun tyyppi oli koko muun päivän aivan itse naantalin aurinko :)

 • Reply
  äiti itsekin
  10.8.2016 at 22:06

  Paljon Onnea Mona.

  • Reply
   Mona
   10.8.2016 at 22:10

   Kiitos paljon <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *