9.8.2016

Musiikki meidän häissä, Anniina & Samuli

Kiitos ihanat kommenteista ja onnitteluista <3 Itselläni on sellainen olo, kuin saisin jatkaa hääpäivää vielä pitkään kuvien, videoiden ja teidän ihanien sanojen ansiosta. :’) Aloitetaan nyt tarkemmin hääpostaukset musiikilla. Niin kuin olen aiemmin maininnut, en ole koskaan ollut suuri hääintoilija. On kuitenkin yksi asia, jonka olen ääneen sanonut lukioikäisenä. Nimittäin sen, että jos joskus menen naimisiin haluaisin ehdottomasti ystäväni Anniinan, johon lukiossa tutustuin, laulavan häissä. Anniinan laulu on huikeaa. Hänen äänensä on mieletön ja muutenkin koko nainen puhdasta kultaa. Hän todella laulaa koko sydämestään ja olen niin kiitollinen, että saimme hänet ja hänen miehensä Samuli Jokisen meidän häihin. Anniina lauloi myös kirkossa. Hänen ideastaan päädyimme Egotripin Mestaripiirros kappaleeseen (täällä), joka todella sai silmät kyyneliin. Loistava valinta ja vieläkin nousee tunteet pintaa, kun mietin tuota hetkeä kirkossa.

Musiikki meidän häissä

Anniina & Samuli

Mikäli siellä joku muu pohtii musiikkia häihin niin suosittelen todella lämpimästi ottamaan Anniinaan yhteyttä. ♥

anniinajokinen1@gmail.com

Kiitos Anniina, että toit musiikilla ihania tunteita meidän hääpäivään. Olet ainutlaatuinen.

En itseasiassa tiennyt hääpäivänä, että gopro kamera oli kulkenut melkein koko päivän Eetun veljen ja siskon miehen mukana. Voitte kuvitella millaiset itkut sain täällä, kun latasin muistikortit ja löysin Anniinan laulunkin sieltä. KIITOS Aatu, että olit kirkossakin kuvannut:’) Saimme myös aivan huikeaa 360° kuvaa kirkosta Juhalta, kurkatkaas täältä!! :) Olen yhtä turvonnuttu silmää kaikesta itkemisestä tämän viikon jälkeen:’) :D

Elävän musiikin lisäksi hauska idea on pyytää kutsussa vieraita kertomaan ilmoittautumisen yhteydessä mitkä biisit saavat heidät tanssilattialle. Näin on jo etukäteen mietittynä hieman soittolistaa hääpäivää varten :)

Kuva, Riikka Lilja-Niemi

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda
  10.8.2016 at 10:16

  Onnea! :) mihin biisiin lopulta päädyitte tanssimaan häätanssinne?

  • Reply
   Mona
   10.8.2016 at 10:42

   Kiitos Linda <3 <3 :) Eltonin Johnyn Can't Help Falling in Love With You päädyttiin :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *