3.8.2016

Kuvakriisi

Vanha tietokone otti loparit ja nyt uuden koneen kanssa tuli vastaan ihan uudenlainen ongelma. Nimittäin kaikki kuvat näyttävät moskalta! :D Uuden koneen retina-näyttö on niin julmetun tarkka, että näen nyt vain jokaisen kuvan virheet. Enkä taida olla ainut tämän kanssa pähkäillyt. Ystävänikin sanoi kamppailleensa saman asian kanssa, kun hän oli vaihtanut retina-näyttöiseen mac prohon. Nyt siis muuten nopeampi muokkaaminen vaihtuukin tarkempaan syynäämiseen. ;)

Onneksi päällimmäisenä on kuitenkin mielessä työtyytyväisyyden kasvu potenssiin miljoona. Miten ihanaa, kun ei tarvitse odottaa minuuttia jokaista vaihetta erikseen!

Tässä täysin randomisti nyt kuvia kuluneelta kesältä. Silmät pöyreinä muokkasin näitä uuden liian(?) tarkan näytön kanssa:D

puutarha

Ystävien puutarha Krakovassa.

mulberry

Mulberry Alexa pitkästä aikaa käytössä.

foodora

Tänään Foodoran järkkäämällä piknikillä.

hintsanvintti1.5

Hintsan Vintillä jännitys katossa.

livingroom

Ja vielä ystävien huikean upeasta asunnosta Krakovassa… Eetun työkavereiden asunnot ovat toinen toistaan ihanampia ja asuntokierroksia heidän kodeissaan tulee tehtyä aina kovan asuntokuumeen kera;)

Nyt jätän kuvakriiseilyt vielä tältä viikolta tähän ja keskityn pari päivää kriiseilemään häitä :D

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Tuula / Tuula's life
    4.8.2016 at 00:28

    Ihania kuvia!
    Tiedän, että sinulla on kiireitä häitten kanssa, mutta tässä yksi kuva-aiheinen kysymys. Millä ohjelmalla muokkaat kuviasi? Macin kone myös minulla.
    Jännittävää odotusta sinulla…
    Iloa päiviisi!

    • Reply
      Mona
      4.8.2016 at 09:12

      Kiitos Tuula <3 :) Käytän aina lightroomia ja photoshoppia! :)

  • Reply
    Tieva
    4.8.2016 at 09:12

    Onneksi ei itse ole tullut harrastettua valokuvausta erikoisemmin, mutta olen kavereilta kuullut kanssa samaa yli 2k resoluution näyttöihin siirryttäessä. Hyvälle näyttää muokkaukset myös tällaiselta tavalliselta Airin “huonolta” näytöltä katsottuna ;)

    • Reply
      Mona
      4.8.2016 at 09:16

      Kiitos Tieva <3 :) Ja kaipa sitä itsekin vaan on turhan syynääjä, mutta tuli kyllä melkoisena yllärinä miten erilaisilta kuvat voikaan näyttää nyt:OO

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *