4.8.2016

Getting Ready Photos

Getting Ready Photos

Häätunnelman pääsemiseksi ajattelin jakaa muutamia viime kesän hääkuvia ystäväni Maijan hääaamun valmisteluista. Meikkejä, häätuoksu, ystävät, leivoksia, kuohuvaa ja jännittynyt tunnelma. Pariisin häät olivat, kuin suoraan sadusta. Ihanaa torstaita kaikille <3

Getting Ready Photos

Getting Ready Photos   Getting Ready Photos

Getting Ready Photos

Getting Ready Photos

Getting Ready Photos

Getting Ready Photos

Getting Ready Photos

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Teljänneito Jessica
  4.8.2016 at 22:50

  Voi miten ihania muistoja Maijan hääaamusta! miten kuuma ja liikuttava päivä se olikaan <3 Tuli mieleen se kerta kun nähtiin silloin Turussa Tintån terassilla sattumalta ja esittelit Maijan, onkohan siitä nyt jo seitsemän vuotta?! Toivottavasti teidän päivästä tulee superihana, haleja sinne <3

  • Reply
   Mona
   5.8.2016 at 09:41

   Kiitos ihana Jessica <3<3:') Hih, mäkin muistan tuon:) <3
   Toivottavasti nähdään pian<3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *