3.8.2016

3 yötä häihin!

Yhteistyössä Hintsan Vintti

Viimeisiä viedään! Jännitys alkaa tuntua vatsan pohjassa ja hyvä, että saan iltaisin unen päästä kiinni. Tiedän, että on ihan turha jännittää ja päivä tulee sujumaan loistavasti, mutta minkäs sitä tunteilleen mahtaa. Illalla viimeisenä tulee pohdittua järjestelyitä ja vaikka miten meditoisin tuntuu vaikealta keskittyä mihinkään muuhun.

Hintsanvintti1.2

Onneksi sain jännitystä hieman lievennettyä eilen, kun kävimme vielä kertaalleen ennen lauantaita hääpaikallamme Hintsan Vintillä. Pöytäjärjestyksien, parkkipaikkojen, kylmäsäilytyksen, musiikin jne suunnittelua vielä paikan päällä ja perjantaina päästään jo itse koristelun pariin! :) Hintsan Vintin varasimme jo vuosi sitten ja tiesimme heti ensimmäisellä vierailulla, että tämä paikka tulee olemaan meidän hääpaikkamme. Minulle ensisijaisen tärkeää oli yksi iso avonainen tila, johon mahtuu kaikki meidän rakkaimmat. Meidän häissä vieraita tulee olemaan 80, mutta Hintsan Vintillä on juhlittu jopa 170 hengen häitä, joten tarvittaessa tilat olisivat riittäneet todella isollekin porukalle.

Hintsanvintti

Hintsan Vintin isäntä Erkki Haavisto kertoi meille eilen myös paikan historiasta. Hän on pitänyt omaa tilaansa jo 90-luvulta asti, mutta Hintsan Vintin juhlapaikka on saanut alkunsa vasta muutama vuosi takaperin. Ensimmäisenä monella kiinnittyy katse Hintsan Vintin upeaan ikkunaan vintin toisella seinällä. Tuon seinän kaatoi 2011 Tapaninpäivän myrsky ja sen jälkeen alkoi iso remontti rakennuksessa. Seinän tilalle päädyttiin teettämään tämä upeaakin upeampi koko seinän kokoinen ikkuna, josta näkymät pellolle ja joelle ovat huikeat. Ensimmäisenä ei tulisi mieleen, että olemme aivan kiven heiton päässä Turusta, kun tunnelma on niin ihanan maalaisidyllinen!

Hintsanvintti1.3

Kunhan ei taivaalta tule kaatamalla vettä niin näissä maisemissa kelpaa ottaa rentoja hääkuvia niin hääpotrettien, kuin vieraidenkin kanssa <3

Hintsanvintti1.4

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  -H
  3.8.2016 at 10:24

  Aivan upea hääpaikka, teille tulee niiiin ihanat häät :)

  • Reply
   Mona
   3.8.2016 at 11:18

   <3 <3 <3 :) Niin teillekin ;)

 • Reply
  Johanna
  3.8.2016 at 11:11

  Ihanaa häähumua! Nauttikaa päivästä, stressaaminen ei auta vaan vie huomion pois kaikesta siitä ihanasta mitä hääpäivällä ja niillä ihmisillä ympärillä on annettavana ♡ Jos kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, naurakaa sille yhdessä ystävien, perheen ja tuoreen aviomiehen kanssa :)

  • Reply
   Mona
   3.8.2016 at 11:18

   Todellakin, kämmeille saa lauantaina vain naureskella :DD Ja noh, kyllä nytkin on jo tullut juttuja vastaan, jotka aluksi on saanut koko vatsan kääntymään, mutta hetken päästä ollaan naurettu vedet silmissä :D
   Ja kiitos paljon <3 :)

 • Reply
  Salla
  3.8.2016 at 20:39

  Ihanaa, viettäkää upeat häät! <3

  • Reply
   Mona
   3.8.2016 at 21:24

   Kiitos ihana <3 <3 <3 Pusuja <3

 • Reply
  Sanna
  4.8.2016 at 09:50

  Hei Mona! En ole kommentoinut ennen kivaan blogiisi mutta nyt on ihan pakko :) Aivan upea paikka häiden juhlimiseen, nauttikaa hääpäivästänne ja yrittäkää välttää stressiä (tiedän, helpommin sanottu kun tehty. Itse stressasin juuri ensimmäisen lapsen rippijuhlista hirveästi vaikka samalla hoin itselleni että tuttua porukkaa niihin tulee :) ) Eihän sitä itsekään vieraana kyttäile mikä mahdollisesti ei mene suunnitelmien mukaan vaan nauttii juhlista :)

  • Reply
   Mona
   4.8.2016 at 10:09

   Kiitos paljon Sanna päivää piristävästä kommentista <3 :) Ja näin se on, tuttua porukkaa ja itse sitä tulee vaan kiinnitettyä huomiota pieniin juttuihin, joita muut eivät edes huomaa :D

 • Reply
  Aamu
  5.8.2016 at 15:46

  Oi, tuo on ihana paikka! Olin pikkujouluissa siellä pari vuotta sitten ja paikka jäi ehdottomasti mieleen. Silloin pikkujoulujen aikaan oli luonnollisesti pimeää, joten ikkunasta aukeava maisema jäi silloin vain arvailujen varaan. Hienoa nähdä nyt siitä ja toivottavasti myös itse häistä kuvia. Olette niin kaunis ja yhteensopivan oloinen pari, oikein ihanaa hääpäivää teille! <3 Nauttikaa ja muistakaa myös pitää hauskaa!!! :-D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *