21.7.2016

Turku Outfit

Turussa oleilu alkaa jo tuntua taas kodikkaalta. Kaupassa käynti on melko mukavaa, kun kaikki on suomeksi ja kaiken ymmärtää. Kummasti sitä on kuitenkin reilussa neljässä kuukaudessa sopeutunut Puolan ruokakauppoihin ja täällä Turussa Wikken alakerrassa hapuillessa olo on välillä jopa eksynyt – suomenkielisistä selosteista huolimatta.  Valuutta saa välillä myös aikaan hetkittäisiä ihmetyksen aiheita. Onko kyseessä oikeasti eurot?! Voihan taivas, että Suomen hinnat tuntuu korkeilta :D

Mitä sitten sellaista päätyy ostoskoriin mitä ikävöin? Aurajuustoa – voi nam!!! Ei tosin paras vaihtoehto näin häiden alla :D Mutta sitä oli saatava. Suolakurkku on myös must have. Ah, niin paljon parempaa, kuin Krakovassa maistamani suolikset. Söin myös äidin luona ruisleivän, vaikkei se kuulu lainkaan ruokavaliooni. Ihme mielitekoja tulee ihan vain sen takia, että tietää ettei niitä ole aina saatavilla.

Turun torilla olen myös hapuillut muutaman kerran. Ei ole Turun torin voittanutta. Ostokset torilla hoitaa kuitenkin Eetu. Onneksi tuo murmeli on ensi yönä täällä. Viikossa ehti tulla todella kova ikävä. Erityisesti nyt pienen häästressin aikana huomaan kaipaavani erityisen paljon Eetun läsnäoloa. Näinä hetkinä muistan vahvasti miten paljon arvostan sitä, että ollaan tietyissä asioissa niin erilaisia. Eetun rauhallisuus ja kärsivällisyys on piirteitä, jotka saavat minut rauhoittumaan ja uskomaan, että kaikki järjestyy. Oma kärsimätön luonteeni on välillä aivan liikaa:D

Turussa ihanaa on myös ihmiset lähellä. Siirin kanssa käytiin mm. kuvaamassa tiistaina extempore asukuvat ennen hänen töitä ja minun Saloon lähtöä. Maanantaina ihana Riikka puolestaan istui iltaa kanssani teen parissa ja puhuimme ummet ja lammet vaikka mistä. Hän on myös juuri mennyt naimisiin, joten ihana jakaa häämietteitä ystävän kanssa.

turkuoutfit1.2

turkuoutfit

Pictures, Siiri Saarela / edited by me

Shoes & Skirt, *Ellos (here, here)
Shirt, H&M
Bag, LV
Sunglasses, DG
(adlinks/giveaway*) 

Aurinkoakin on täällä riittänyt. Taisin tuoda Krakovan lämpöä mukanani. Onneksi! Hameessa tarkeni eilen mainiosti. Tämä harmaa kynähame on ihana. Rakastan sen helppoutta ja mukavuutta. Jos lämpimät säät jatkuu vielä pitkään, tulee tämä ihana hame olemaan koko loppukesän luottovaate.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *