20.7.2016

Kiitollisuudesta

Olen ollut vasta vajaa viikon Suomessa ja tänään iltapäivästä tuntui siltä, että nukahdan pystyyn kaikesta juoksemisesta, kiireestä ja häästressistä. Muutaman tunnin sikeät päikkärit tänään teki ihan todella hyvää ja päätin muistuttaa itseäni jälleen riittävän levon tärkeydestä. Hääpäivänä väsymys on kuitenkin sellainen asia mitä ei pysty kovin hyvin muuttamaan ja varsinkaan minun kohdallani. Olen todella herkkä väsymykselle ja se paistaa äkkiä läpi.

Päikkäreiden jälkeen olo oli taas normaali ja päällimmäisenä joka päivä Suomessa ollessa on ollut kiitollisuus. Pieni stressi on kai ihan normaalia ja jatkuvasti tiedostan sen, että kaikki ehditään kuitenkin saada hyvin valmiiksi ja vaikkei ehdittäisi niin ei se todellakaan maailmanloppu ole. Tärkeintä on, että häissä saadaan viettää tärkeää päivää tärkeiden ihmisten kanssa.

Polttarikuvia olen nyt katsellut tippa linssissä ja moneen kertaan miettinyt ihanaa päivää. Saan olla niin super kiitollinen rakkaista ympärilläni <3 Ihana rakas ystäväni Riikka on saanut tallennettua päivän tunteita niin kauniisti kuviin. Kunhan ehdin kunnolla istahtaa alas, teen erillisen postauksen tämän ihanan päivän kulusta. Aloin jo kovasti haaveille, että voisimme viettää samalla porukalla uudelleen iltaa joskus myöhemmin. Miten mahtavaa oli, että rakkaat ystävät pääsivät tutustumaan myös toisiinsa päivän aikana! Hyvin harvoin nimittäin on tullut tilanteita, joissa niin moni ystäväni on samaan aikaan ympärilläni. Aivan parhautta, että loistavat tyypit tutustuivat toisiinsa <3 :)

blackandwhite

blackandwhite

blackandwhite

Blogin puolella ehti tulla muutama hiljaisempi päivä, mutta tarkoitus on ehdottomasti päivitellä ennen häitä myös aktiivisesti. Aiheita on vinopino, mutta nyt pitää vain saada organisoitua päivän tunnit järjestykseen, jotta toteuttaminen onnistuu. Jos teillä on jotain tiettyjä toiveita postauksien suhteen nyt heinäkuun aikana niin laittakaahan ihmeessä kommenttia tulemaan!:)

Nyt tämä onnellinen tuleva morsian sujahtaa todella aikaisin nukkumaan ja huomenna lähden Vantaalle sovittamaan hääpukua, jännää!! :)

Kuvat, Riikka Lilja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *