27.6.2016

Takaisin ruotuun

aamupala1.2
aamupala

Juhannus on juhlittu ja niin on juhannusherkutkin herkuteltu;) Nyt on aika ottaa taas arjen rutiinit vastaan (IHANAA, rakastan arkea!!) ja palata myös syömisissä terveelliseen ja raikkaaseen kokonaisuuteen. Juhannuksena nimittäin nautin täysin siemauksin britakakusta, jäätelöstä ja kaikesta muusta hyvästä. Nyt on kuitenkin viimeiset kuusi viikkoa enää ennen häitä, joten jäätelöt saa jäädä jatkossa minimiin;)

Arjessa olen kokenut kaikkein toimivammaksi itselleni säännöllisen 4 tai 5 aterian rytmin. Kun muistan syödä noin kolmen tunnin välein on olo koko ajan energinen ja hyvä. Tätä viiden aterian rytmiä on muuten todella vaikea pitää yllä, kun ei ole normaalissa arjessa. Esim nyt Suomen reissulla huomasin, että ruokailut saattaa helposti jäädä vain kolmeen ja sitten tulee illalla naposteltua turhaan. Tässä on siis itsellä harjoittelemista, että miten pysyä säännöllisessä ruokailurytmissä myös matkoilla ja erikoistilanteissa. Jos teillä on hyväksi havaittuja vinkkejä jakaa niin laittakaahan ihmeessä kommenttia tulemaan!! :) Meillä alkaa kohta koko kesän juhla- ja häärumba, joten vinkit ovat enemmän kuin tarpeen..

Nyt ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja kuullaan pian <3

Muistakaa laittaa blogin suoraosoite muistiin! Blogimuutto on edessä tämän viikon perjantaina :)

www.monasdailystyle.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *