26.6.2016

Braids & Baby blue

blue1.2

Juhannus alkaa olla takana ja täällä ollaan jo kotiuduttu Krakovaan. Mukana tuli myös perhettä Suomesta, joten saadaan olla rakkaiden kanssa koko viikko! Vielä, kun saan kaikkein rakkaimman tänään illalla kotiin niin kaikki on aikast hyvin <3 :) Eetua alkaa olla ihan kauhea ikävä, vaikka välissä ehdittiin nähdä pari päivää. Kyllä sitä vaan saa olla niin kiitollinen, että rinnalla on puoliso, jonka kanssa se ihan tavallinen arki on maailman parasta. Toisen läsnäolo on ihanaa. Ei tarvitse tehdä ja keksiä aina mitään erityistä. Toisen läsnäolo on parasta mitä tiedän. Ja noh, kyllähän sitä arvostaa pienen eron jälkeen niitä pieniä muitakin juttuja. Mm aamukahvia suoraan sänkyyn :D <3

Eilinen sujui Krakovaan tutustuessa ja täällä on ihan super helteet!!! Vanhemmille ehkä pikkuisen jo liikaa, mutta meikäläinen nauttii täysillä. Ihan kuin olisi taas Malesiassa :D IHANAA!! Hiki valuu ihan oikenaan sisällä ja ulkona. Aurinko paistaa täydeltä taivaalta. Jäätelö maistuu kohtuullisen hyvälle näillä keleillä. Ilmastointi olisi yöllä kyllä kova sana, mutta tämä toope ei ole onnistunut saamaan tuota meidän vempainta toimimaan. Josko illalla kotiin tuleva insinööri saisi sen pelittämään.

Tulevalla viikolla töitä riittää ihan hullun paljon. Blogimuutto lähenee ja työllistää paljon. Tarkoitus on kuitenkin nauttia myös perheen seurasta ja kehitellä kivaa tekemistä. Listalla on ainakin museokäyntiä, kasvitieteellistä puutarhaa ja muuta mukavaa. Onneksi Krakovassa tekeminen ei riitä ja ihan vain ympäriinsä käveleminen on parasta, joten tyypit kyllä pärjäilee myös ilman oppaiden jatkuvaa valvontaa;)

blue1.4
blue1.5
blue1.3

Pictures, Joonas Laine

Shoes, Adidas HERE
Jeans, Noisy May HERE alessa!
Shirt, Zara similar HERE
Bag, LV
(adlinks)

Yllä olevat asukuvat napattiin Suomen reissulla. Tuo Zaran paita on ollut yksi alkukesän suosikeistani. Ihanan viileä ja sopii moneen asuun. Näitä yli-isoja paitapuseroita näkyy nyt paljon kaupoissa! :)

Miten teidän juhannukset ovat sujuneet?? :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    laura
    26.6.2016 at 13:33

    Mitä, onko blogisi muuttamassa? Minne? :)

  • Reply
    Ulla
    26.6.2016 at 13:42

    Haha voi toi on kyllä niin totta mitä sanoit puolison (mun kohdallani tosin vielä poikaystävän) kaipaamisesta ja tavallisen arjen ihanuudesta! Ei sitä ennen parisuhdetta todellakaan tajunnut, miten paljon ihan vaan siitä, että saa tehdä toisen kanssa ruokaa, voi nauttia :D Ja hurjan kivat nuo sun letit, ihanan leikkisät! :D

    • Reply
      monasdailystyle
      26.6.2016 at 22:36

      Ne on just ne pienet jutut <3 <3 :)
      Ja kiitos!! :) Mun ihana veljen tyttöystävä teki nämä <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *