29.6.2016

Uusi sivu aukeaa perjantaina!

underneath
underneath1.2

Pari päivää enää uuden blogisivun aukeamiseen! :) Viimeisiä säätöjä vielä jäljellä ja perjantaina sitten uudet sivut aukeaa. Toivottavasti löydätte kaikki perille ja tykkäätte uudistuksista. Sanomattakin on tietysti selvää, että palautetta otan jälleen vastaan erittäin mielelläni. Tarkoitus on luoda blogisivusto, joka on monipuolinen ja samalla kuitenkin helposti selailtava. Moni varmasti myös arvaa, että isot kuvat ovat suuressa roolissa. Niistä olen haaveillut jo pitkään;)

Heinä- ja elokuun aikana blogissa tullaan näkemään paljon hääaiheisia postauksia (6 viikkoa enää!), mutta toiveita muista aiheista kesälle otan tietysti myös mielelläni vastaan.

Nyt koitan tasapainoilla loppuviikon työn ja vapaa-ajan kanssa. Meidän vieraat ovat täällä vielä perjantaihin asti ja haluan tietysti viettää heidän kanssaan aikaa niin paljon, kuin suinkin vain ehdin. Meillä on myös ilo viettää täällä isoäitini syntymäpäiviä <3 Olen niin onnellinen, että hän pääsi myös tälle matkalla. Paljon ikimuistoisia hetkiä on jo ehtinyt syntyä. Elämän ensimmäinen lento, jolla hänet yllätettiin vielä shampanjalla Finnairin puolelta:’) Hemmottelua manikyyrissä ja  tietysti herkuttelua ihanissa ravintoloissa. Olen niin kiitollinen, että rakkaat ovat täällä ja ollaan voitu olla yhdessä. Meidän värikkäästä sakista ei naurua ja huutoa puutu. Erilaisuus on meidän porukassa rikkaus ja suorasanaisuus hyve. :D Näistä aiheista kirjoittelen vielä tarkemmin ajatuksia erilliseen postaukseen. Ne ovat herättäneet paljon tunteita viimeisten parin päivän aikana.

Nyt ihanaa keskiviikkoa kaikille <3 Ja terkkuja yli 30 asteen lämpöisestä Krakovasta!! ;)

www.monasdailystyle.com

Muuttouutisista lisää tässä postauksessa.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Tia
    29.6.2016 at 12:00

    Ihana mummusi! Mahtavaa! Ihaninta aikaa heidän kanssaan!

    • Reply
      monasdailystyle
      29.6.2016 at 13:47

      <3 <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *