16.6.2016

Summer favorites from the sale

adlinks*

Ne on täällä taas, nimittäin kauppojen kesäalet! Itse aion hamstrata tänä kesänä poikkeuksellisen paljon kesävaatteita kaappiin ihan siitä syystä, että oma vaatekaappini huutaa tyhjyyttä kesävaatteiden osalta! :D Vaikea kuvitella, mutta näin on! Olen tosin onnistunut jo muutamia ihanuuksia löytämään täältä Krakovasta ja tilanne ei ole enää aivan niin huolestuttava mitä alkukeväästä näytti. ;)

Itse olen suuri vaaleiden sävyjen rakastaja ja etenkin näin kesällä huomaan vältteleväni viimeiseen asti mustia juttuja. Silti niitä tulee toki viikottain käytettyä, mutta enemmän pidän vaaleista kokonaisuuksista. Hempeää nudea, valkoista, syötävän suloista pale pinkkiä ja tietysti materiaaleista tykkään erityisesti pellavasta kesällä. Pellavainen ihana Elloksen paitapusero kaapista jo löytyy, mutta vielä kaipaan pellavaisia rennon oloisia shortseja. Shortsit ovat tosin farkkujen lisäksi hankalimmat löytää täydellisen istuvina. Suhteellisen kapea vyötäröni yhdistettynä muodokkaampaan takapuoleen ja reisiin ei ole aina kaikkein helpoin yhtälö shortsien kannalta. Yleensä päädyn ottamaan koon tai pari normaalia isompaa. Liian kireät shortsit ovat nimittäin minulle todellinen kauhukuva :D

Takeista tarvetta on kauniille ja ryhdikkäälle valkoiselle takille. Voitteko kuvitella, että jätin oman H&M lempparitakkini Varsovan hotellille!!? Miten joku voi oikeasti olla niin hajamielinen toope, että jättää TAKIN hotellin naulakkoon :D Minä voin. Tyypillistä meikäläiselle, joka on aina suin päin sättäämässä aina ja jokapaikassa.

booztale

1. Trenssi 2. shortsit 3. neule 4. A-linjainen takki 5. pitsimekko 6. huivi
7. raitamekko 8. juhlamekko 9. laukku 10. espandrillokset 11. kietaisumekko
12. puhelimen kuoret 13. pikkulaukku 14. wedge-sandaalit (all adlinks*) 

Alen parhaimmistoa kokosin inspiraatioksi tällä kertaa yhteistyökumppani Boozt.com* valikoimasta. Sivut pursuaa toinen toistaan ihanampia juttuja ja paljon omia suosikkimerkkejäni. Uusi tuttavuus tällä kertaa Boozt.com sivuja selaillessa oli Leowulff merkki, jolta poimin nuo herkullisen suloiset laukut kollaasiin. Onko Leowulff teille jo entuudestaan tuttu? :) Entäs löytyykö kollaasista teidän kesän must have juttuja?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.