17.6.2016

Get to Know Me Tag |video

gettoknowme

Youtube kanavalla uusi videoa ja tällä kertaa ensimmäinen tag video:) Erilaisia haastevideoita näkyy Youtubessa paljon ja ajattelin nyt itsekin tehdä niitä enemmän. Kommentteja ja toiveita otan jälleen vastaan todella mielelläni! Mitä tag videoita te haluaisitte katsoa ja miten usein teistä on hyvä tahti julkaista uusia videopostauksia? :)

Mahtavaa viikonloppua kaikille <3

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Outi Karita
  19.6.2016 at 11:13

  Mä voisin kyl joskus tul sun oppiin näiden videoiden teossa. Itsellä vloggailu jää vähemmälle kun en tiedä yhtään miten lähteä muokkailemaan ja oon laiska tämmöisten teknisten juttujen itseopiskelussa :P sun videoita on kiva katsella

  • Reply
   monasdailystyle
   19.6.2016 at 21:38

   :D <3 kyllä mullakin on vielä paaaaaljon näissä opeteltavaa;) mutta pikkuhiljaa asia kerrallaan:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.