11.6.2016

Mitä kuuluu?

mitäkuuluu

Viimeiset pari päivää on mennyt iso hymy huulilla teidän kannustavia viestejä lukiessa. Ette tiedäkkään miten valtava merkitys positiivisella palautteella ja sanoilla on. Tai tietty tiedätte! Kyllähän jokainen tietää miten mahtavalta tuntuu, kun ystävät sanoo jotain positiivista ja kannustaa eteen päin. Ihan parhautta on myös ollut se, että positiiviset tunteet tuntuu tarttuvan ihan kulovalkean tavoin ympärille. Moni on laittanut minulle viestiä omista haaveista ja tavoitteista eri elämän saroilla. Minusta on ihana kuulla muiden päämääriä ja haaveita! Niitä saa aina jakaa ja luen muiden haavelistoja enemmän, kuin mielelläni! <3

Tänään aamulla lukiessani Katariinan sydäntä lämmittävää kommenttia mietin taas kerran sitä miten iso positiivinen energia oikeasti voi välittyä pelkästään tietokoneen ruudun kautta. Ne on niitä pieniä kauniita sanoja, jotka tuntuvat tulevan sydämestä, joilla on merkitystä. Aidot kehut, aidot kannustukset ja aito välittäminen huokuu vahvasti eikä niiden positiivista energiaa edes pysty väistämään. Pohdin kommenttia lukiessani myös sitä, että olen ihan äärimmäisen kiitollinen niistä ihanista kommenteista ja viesteistä, joissa te olette kertoneet itsestänne pieniä juttuja. Tiedättekö pieniä asioita teidän arjesta. Mulla on usein mielessä, että mitäköhän monelle teistä tällä hetkellä kuuluu? Mikä on ollut teidän päivän paras hetki ja mikä on saanut teidät tänään nauramaan vedet silmissä? Mikä on ollut tänään kauneinta mitä teille on sanottu? Mikä on ollut tämän viikon teidän tajunnan räjäyttänyt herkullinen ruoka? :) Mikä oli teidän oma tämän viikon suosikki asu, jossa koitte olevanne tyylikkäimmillänne? Entä mitä kirjaa olette viime aikoina lukeneet?

Pieniä ihania ja niin tärkeitä hetkiä. Mikäli joskus haluatte vahvistaa pienten tärkeiden asioiden merkitystä niin suosittelen jakamaan näitä pieniä kokemuksia ja hetkiä ystävälle tai sitten vaikka kommentoimalla tänne blogiin! Ei tarvitse liittyä tippaakaan postauksen aiheeseen, aina saa jättää ajatuksia ja fiiliksiä ihan aiheen vierestä. Välillä ainakin itse huomaan ajattelevani, etten ehdi tai viitsi kertoa, jotain pieneltä tuntuvaa juttua läheisille ihan vain siksi, että kuvittelen asian olevan merkityksetön toiselle. Olen kuitenkin oppinut Eetun kanssa, joka on ahkera tarinan kertoja, että nimenomaan niiden pienten arkipäiväisten asioiden jakaminen saa sekä kertojassa ja ennen kaikkea kuulijassa aikaan ihan mielettömän ihanan fiiliksen!! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille ja mikäli ehditte niin jättäkäähän kommenttia mitä teille kuuluu! <3 :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  monasdailystyle
  13.6.2016 at 20:32

  Jaana ihana <3 <3 :') KIITOS ihanasta kommentista ja kuulumisista. Sä lukeudut niihin, joista mulla on jo sellainen olo, että kuin oltais tunnettu ihan aina:) Toivottavasti pääsen tapamaan sut vielä joskus ihan livenä ja tytöt myös<3
  Kiitos vielä ihanasta päivätarinasta, joka sai täällä tunteita paljon aikaan<3 :)
  Ja hei en varmaan ole muistanut edes onnitella uudesta työstä – ihan mahtavaa, paljon onnea Jaana uusiin kuvioihin:)

 • Reply
  Katariina
  14.6.2016 at 22:41

  Voi kiitos ihana, niin sydäntä lämmittävää kuulla, että kommentti piristi <3

  • Reply
   monasdailystyle
   15.6.2016 at 08:57

   Haleja Katariina <3 <3 <3

 • Reply
  -H
  17.6.2016 at 10:52

  Aivan ihana kuva, todella fresh <3

  • Reply
   monasdailystyle
   17.6.2016 at 12:04

   Kiitos murmeli <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *