10.6.2016

Friday!

summersummersummersummer1.3summersummer1.2

Kiiiiitos ihanat kaikista kommenteista ja viesteistä muutos uutisiin <3 Olette parhaita :’) Täällä pitää aika haipakkaa viimeiset viikot ennen siirtoa ja kröhöm – ennen häitä ;) Parhaani mukaan pyrin kuitenkin päivittämään tuttuun tapaan vähintään päivittäin ja mielellään muutaman kerran päivässä täällä blogin puolella.

Sain tänään vihdoin varattua myös kesäkuun Suomen reissun, eli kohta jo taas siellä päässä touhuamassa.

Juuri, kun olen hehkuttanut hellekelejä ja itseasiassa työstän juuri aurinkopostausta, niin täällä näyttää taivas siltä, että myrsky on alkamassa. Monien snäppejä selaillessa tuli selväksi, että Suomessakin on melkein talvi tullut takaisin :D Toivotaan, että kelit paranee pian!

Nyt toivottelen super ihanaa viikkistä kaikille ja kuullaan taas pian <3

 

Pictures, Joonas Laine

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Katariina
    10.6.2016 at 22:24

    Paljon onnea uusista tuulista elämässäsi – niin blogin, ulkomaalla asumisen ja häidenkin suhteen! <3 Lueskelen blogiasi päivittäin mutta hyvin harvoin tulee mitään kommentoitua… Halusin kuitenkin kertoa,että inspiroit ja innostat omalla positiivisella asenteella myös minua ja vaikken niin usein suutani täällä auki saa niin hengessä mukana koko ajan. On myös ollut ihana seurata vuosien saatossa kuinka elämä on vienyt sinua ties miten mielettömiin asioihin – tietenkään väheksymättä sitä miten paljon olet myös paiskinut töitä sen eteen missä nyt seisot. Kaikkea hyvää sinulle myös jatkossa ja ehkä itsekin innostun vähän useammin tänne kommentoimaan ;)

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 10:30

      Katariina ihana <3 Iso kiitos sydäntä lämmittävästä kommentistasi <3 :') Ihana kuulla, että siellä ruudun toisen puolen on noin kannustavia ja sydämellisiä persoonia. Kommenttisi kertoo paljon sinusta<3 Ihanaa kesää sinne ja tuu ehdottomasti kommentoimaan vielä myöhemminkin :) Mun mielestä on mahtava kuulla aina pieniä juttuja ja kuulumisia teiltä, jotka täällä blogissa käytte vierailulla. Niiden kautta tulee tutustuttua teihin ihaniin aina pala kerrallaan :) Ja se on ihan parhautta <3 Haleja!! <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *