6.6.2016

9 x How to get Bikini ready

adlink*

Rantakelit ovat täällä, joten se tarkoittaa bikinikautta! Laiduta 5 kiloa kahdessa viikossa – artikkelit eivät kuulu tänne blogiin vaan haluan kannustaa kaikkia muuttamaan pikkuhiljaa omia elämäntapoja paremmiksi ja ennen kaikkea hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja arvostamaan omaa kehoa tässä ja nyt. Bikinikauteen voi silti valmistautua muutamalla kikalla. Kaikkein tärkeintä on, että oma olo on itsevarma ja hyvä. Tässä muutamia pikaniksejä rannalle lähtöön! ;)

1. Älä välitä muiden mielipiteistä

Älä ajattele mitä muut ajattelee sinusta. Vartalosi on sinun ja saat olla ylpeä siitä. Oma keho on tärkeintä mitä meillä on ja sitä tulee kunnioittaa. Sitä paitsi on ihan ajanhaaskausta pohtia mitä muut sinusta ajattelee. Faktahan on, että ei kukaan edes ehdi ajatella sen enempää muita ympärillä, kun kaikki keskittyvät oman elämän kiemuroihin.

2. Pieni ehostus on aina paikallaan

Ei todellakaan ole lainkaan haitaksi ehostaa pienillä extrakikoilla omaa kehoa. Mani-pedi lisää omaa hyvää fiilistä ja saa olon kauniiksi. Miten olisi siis pieni hemmotteluilta ennen seuraavan päivän rantalököilyä? Kotihemmotteluun vinkkejä löytyy täältä.

3. Vesi ja viherjauheet

Vesi saa olon virkeäksi ja viherjauheet puolestaan auttavat ihoa hehkumaan! :) Pidä siis etenkin kesällä huoli riittävästä nesteytyksestä veden muodossa ja olo pysyy jatkuvasti hyvänä. Itse juon joka päivä vähintään pari litraa vettä. Viherjauhe on helppo sekoittaa veteen ja juoda sekoitus sellaisenaan. Itse yleensä juon viherjauheen veteen sekoitettuna aina aamulla ensimmäisenä.

4. Kuori iho

Kaunis ja tasainen päivetys vaatii ihon kuorinnan. Kuorinta tekee ihosta ihanan pehmeän ja silkkisen tuntuisen.

rantavaatteet

Valkoinen tunika // Musta mekko // Raitakassi // Harmaa uimapuku // Panamahattu
// Shortsi-jumpsuit // Musta kimono // Musta uimapuku // Musta bikini alaosa (*all adlinks)

5. Itseruskettava

Itseruskettavia on markkinoilla paljon. Jokaiselle löytyy varmasti oikeanlainen tuote. Itse en käytä paljon itseruskettavia, mutta pieni alkupäivetys on kyllä paikallaan, kun säät sallii paljastavammat vaatteet. Itseruskettavissa on paljon erinäisiä kemikaaleja, joten kannattaa panostaa laadukkaaseen ja mahdollisuuksien mukaan myös luonnonmukaiseen versioon. Kasvoille saa kauniin hehkun pelkästään aurinkopuuteria lisäämällä!

6. Epilointi / sokerointi / höyläys

Itse suosin epilointia, mutta suosittelen kyllä lämpimästi sokerointia, niille jotka haluaa pitkäkestoisen ja hyvän lopputuloksen. Sokerointi kuorii ihon samalla ja hoidon jälkeinen fiilis iholla on jotain aivan täydellistä. Sääret ovat silkkisen pehmeät ja todellakin valmiit rantalöhöilyyn;)

7. No alcohol

Alkoholi kuivattaa kehon ja saa olon turvonneeksi. Vaikka kesällä varmasti moni kaipaa lasillista kylmää alkoholijuomaa niin kannattaa miettiä voisiko sille olla jokin parempi vaihtoehto. Tai miten olisi puolittaa normaalin alkoholiannoksen ja lisääkin vaikka  viinilasin joukkoon puolet soodavettä? Minulla tuli juuri hetki sitten kaksi vuotta täyteen täysin alkoholittomana. Päivääkään en ole katunut tuota päätöstä.

8. Sleep… zzzzzz

Väsyneenä olo on kaikkea muuta, kuin hehkeä. Muista nukkua riittävästi ja olokin on paljon itsevarmempi. Kasvot ja koko keho hehkuu, kun on saanut tarpeeksi unta.

9. Cute bikinis!!

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä – ihanat bikinit tai uikkarit. Valinnanvaraa löytyy ja paljon! Malta käyttää aikaa ja vaivaa täydellisten yksilöiden etsimiseen. Jos mahdollista pyydä ammattilaiselta apua, jotta löydät kaikkein parhaimman bikinimallin juuri sinun kropallesi.

bikinis

Valkoinen uimapuku rusetilla // Oranssi uimapuku // Valkoinen uimapuku //
Mustavalkoinen uimapuku // Värikäs uimapuku // Valkoinen bikinisetti //
Harmaavalkoinen bikinisetti // Valkoinen bikinisetti // Vihreä bikinisetti (*all adlink)

Mahtavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille.  Nautitaan aurinkokeleistä täysillä! :)

Follow me BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // YOUTUBE

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tiina1
  6.6.2016 at 20:17

  Hei! Ihanalta näytti sun kikherne/papu ruoka snapissa – olisko mahdollista saada reseptiä? :P

  • Reply
   monasdailystyle
   6.6.2016 at 21:01

   Hihih, siinä oli kyllä melkonen kasa kaikkea!! :D Koitan kasata kaikki raaka-aineet kasaan ja tupsautan tänne blogin puolelle ;)
   Kiitos Tiina kommentista:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *