17.5.2016

3 päivittäistä rutiinia, jotka lisäävät onnellisuutta

3 päivittäistä rutiinia, jotka lisäävät onnellisuutta

“Happiness is the highest level of success”

Stressi, väsymys, sairastaminen, huono työilmapiiri tai muut elämän negatiiviset asiat saattavat viedä niin paljon energiaa, että välillä tuntuu mahdottomalle olla positiivinen ja nähdä asioiden valoisat puolet. Kaikki kuitenkin lähtee omista ajatuksista ja omasta tavasta suhtautua myös niihin negatiiviisiin asioihin.

Suurin osa ihmisten onnellisuudesta ja menestymisestä koostuu siitä mitä teemme joka päivä. Meidän päivittäiset rutiinit (oli ne sitten hyviä tai huonoja) määrittää usein sen miten hyväksi koemme olomme.

Onkin erittäin tärkeää tiedostaa omat rutiinit ja pyrkiä vaihtamaan huonot rutiinit hyviin. Pienillä muutoksilla voi saada todella isoja vaikutuksia aikaiseksi.

Tässä 3 päivittäistä rutiinia, joista kannattaa pitää kiinni. Nämä rutiinit auttavat voimaan paremmin sekä fyysisesti, että henkisesti.

 1. Kuuntele heti aamulla ensimmäisenä positiivisia affirmaatioita. Nouse sängystä vasta, kun olet kuunnellut vähintään 5 minuuttia, jotain positiivista ja energiaa lisäävää. Suosittelen erittäin lämpimästi Louise Hayn affirmaatioita.
 2. Käy joka ilta ennen nukkumaan menoa mielessäsi (tai kirjoita) vähintään 5 asiaa, joista saat päivän päätteeksi olla kiitollinen. Kiitollisuus on konkreettinen väline saada elämään asioita, joita haluat. Et voi saada mitään, jollet ole kiitollinen siitä mitä sinulla jo on.
 3. Kun haluat saavutaa jotain elämässäsi käy mielessäsi läpi tarkasti miltä tavoite tuntuu ja näyttää. Visualisoinnin sanotaan olevan kaikkein vahvin työväline tavoitteiden ja haaveiden saavuttamisessa. Keskity ja kuvittele haaveilemasi asiat niin vahvasti, että ne tuntuvat todellisilta jo nyt.

3 päivittäistä rutiinia, jotka lisäävät onnellisuutta

3 päivittäistä rutiinia, jotka lisäävät onnellisuutta
3 päivittäistä rutiinia, jotka lisäävät onnellisuutta

Shoes, Pier One (similar here) // Jeans, Only* (here) // Shirt, Ellos* //  Scarf, Zara // Bag, LV  (giveaway*/adlinks)

Pictures, Joonas Laine / edited by me

Ps! Kurkkaa aikaisemman Pepsoden kamppiksen äänestyssivu täältä!! :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Outi Karita
  17.5.2016 at 12:57

  Löytyykö noita affirmaatioita ihan youtubesta? Mistä itse kuuntelet? Alkanut sun blogin ja snäpin kautta kiinnostamaan :)

 • Reply
  Petra
  17.5.2016 at 14:45

  Täytyy kokeilla näitä, varsinkin nyt kun moni asia tuntuu extra -vaikealta ja tuntuu että kaikki kaatuu niskaan. Joka päivä on kuitenkin asioita joista saa olla kiitollinen <3 Minulla on välillä univaikeuksia kun murehdin maailman menoa, hyvä keino on kirjoittaa murheet lapulle ja päättää että aamulla aloitan hoitamaan näitä asioita. Käytän tätä monesti ja se auttaa uneen pääsemisessä!

  • Reply
   monasdailystyle
   17.5.2016 at 15:05

   Tuo on tosi hyvä idea, että kirjoittaa ajatukset ylös. Ja ylipäänsä vaikkei olisi murheita vaan vaan seuraavan päivän to do lista, niin on tosi hyvä jos saa ne jo edellisenä päivänä kirjoitettua itselleen ylös. Niin kuin sanoit saa helpommin unta ja seuraavana päivänä tulee varmasti paljon helpommin saatua asioita eteenpäin, kun on jo tehnyt itselleen listaa :)
   Ja kyllä, joka ikinen päivä on asioita joista saa olla kiitollinen. <3:)

 • Reply
  Outi Karita
  20.5.2016 at 13:05

  Kiitos, täytyypi oikein tutkailla nyt :)

  • Reply
   monasdailystyle
   20.5.2016 at 20:23

   <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *